eşim dibime giriyor ordakiler hep erkek haa diyip duruyo psikolojisi bozuk ya uyurken tv izleyebildiğine inanıyociddiyimcok ders calıstım hakettim artIk
Kk olmasaydı ne yapacaktın,,esin kk yonetimine tesekkur etmeli bence
ahhahahaha buda ıyıymıs bende dıyorum kım benım profılımı zıyaret edıyo cunku zıyaretcı sayım sureklı artıyo
ama bu ara yogunum bıraz benden mahrum kalıcaksınız azcık
off hep düşünüyorum heves ediyorum bi konu açıyım bende diye aklıma bişi gelmiyor bunalıma giriyorum kendi kendime oda 30 dk sürüyo en fazla bi türlü açamadım konu bi konu açmışdım 1.5 yıl önce sezeryanla ilgili onuda geç açmışım konuyu açtım doğuma gittimo oldu bdv ye açsam konu millet üstümde zıplar bakacam fikir parlak geldi
eşim dibime giriyor ordakiler hep erkek haa diyip duruyo psikolojisi bozuk ya uyurken tv izleyebildiğine inanıyo
hayırdır Abdullah gül ü tahtındanmı indireceen sınavınmı var
Hahaha tamteme ciddimisin yazmıssın bende bana yazdın sandım anla iste o derece
eşim dibime giriyor ordakiler hep erkek haa diyip duruyo psikolojisi bozuk ya uyurken tv izleyebildiğine inanıyo
hayırdır Abdullah gül ü tahtındanmı indireceen sınavınmı var
Vajina konuları acabilirsin hızlı bir konu olur :)
evet sınır bozucu sınavlarım var
ahahaha en sonki konuda sen ordamıydın ya kahkaha atmakdan çay boğazımda kalmışdı
allah yardımcın olsun evde ne kadar bakliyat varsa okuttur yut hepsini faydalı olduğuna inanıyorum
evet kazen e az daha ablalı vs hitap edecekken erkek olduğunu öğreniyorum bi kk nın açılımını geçen hafta öğrendim biri bdv diyo bana bahtsız bedevi gibi bişimi diyorum bana mesaj atıyolar yukarda görmüyorum ama tolinin giriş çıkışını aslaa kaçırmıyorum idolüm
oooo bu arada sende pro olmusun hanı sagopan nirdeeee
Oooo tolicanım hayırlı olsun konun
dizi izliyodum bi bakıp ateş alıp kaçim dedim :)
Herkese selamlar, saygılar, sevgiler, iyi geceler
Oooo tolicanım hayırlı olsun konun
dizi izliyodum bi bakıp ateş alıp kaçim dedim :)
Herkese selamlar, saygılar, sevgiler, iyi geceler
bu topık artık BİZİM ona goreee
Saygılar efendim
Benim ruyalarımında arkası yarın gibidir ,canımin istedigi ruyayI dizi gibi gorurum :):)
Belki esininde gizli kuvvetleri vardır :)
Jack ,burn ,mallbora
Hahaha tamteme ciddimisin yazmıssın bende bana yazdın sandım anla iste o derece
Ahahahaha sen tam filmsin ya. Ben senle oturur sabbahha kadar geyik yaparim hicte canim sıkılmazee sen Allah bilir aliyosundur cekirdegini heycanli heycanli konu okuyorsundur hemi :111:
Evet pro oldum, emeginiz cok var üstümde tolin kardes sayenizde efenimaaa sago gücenir bu soruyu hic sormamis farz ediyorum. Sagopa sayfamda duruyor, acip bakarsan nasil hareket ettigini de görürsün.
ooovv senin jack. burn e ihtiyacın yok benceya eşimin öle kuvvetleri olsa o farkına varmadan ben varırdım kesin
afiyet ola diyeceeem korkuyorum biri çıkıp günaaf günaaf diye bağıracak
Ahahaha bende iki defa baktim acaba benmi yanlis cevap yazdim diye. Aklin yolu bir :)
yok direk konuyu sen açacan sınav için bakliyat okuyabilen varmı diye ben öle çok konu görüyom hayırlı eş için 4444 salati falan gibiahahahahha tamam okuttururm ben
hangı konu o link varmı link?:44::44:
Ahahahaha sen tam filmsin ya. Ben senle oturur sabbahha kadar geyik yaparim hicte canim sıkılmazee sen Allah bilir aliyosundur cekirdegini heycanli heycanli konu okuyorsundur hemi :111:
evet çekirdek solumda çay sağımda aralara bilimum fetibör kofret vs çöp tenekesine bağlıyorum
Evet pro oldum, emeginiz cok var üstümde tolin kardes sayenizde efenimaaa sago gücenir bu soruyu hic sormamis farz ediyorum. Sagopa sayfamda duruyor, acip bakarsan nasil hareket ettigini de görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?