TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

ciddiyim cok ders calıstım hakettim artIk

Kk olmasaydı ne yapacaktın,,esin kk yonetimine tesekkur etmeli bence
eşim dibime giriyor ordakiler hep erkek haa diyip duruyo psikolojisi bozuk ya uyurken tv izleyebildiğine inanıyo
ahhahahaha buda ıyıymıs bende dıyorum kım benım profılımı zıyaret edıyo cunku zıyaretcı sayım sureklı artıyo
ama bu ara yogunum bıraz benden mahrum kalıcaksınız azcık

hayırdır Abdullah gül ü tahtındanmı indireceen sınavınmı var

Vajina konuları acabilirsin hızlı bir konu olur :)

eşim dibime giriyor ordakiler hep erkek haa diyip duruyo psikolojisi bozuk ya uyurken tv izleyebildiğine inanıyo

evet sınır bozucu sınavlarım var

Benim ruyalarımında arkası yarın gibidir ,canımin istedigi ruyayI dizi gibi gorurum :):)
Belki esininde gizli kuvvetleri vardır :)

Oooo tolicanım hayırlı olsun konun

dizi izliyodum bi bakıp ateş alıp kaçim dedim :)

Herkese selamlar, saygılar, sevgiler, iyi geceler

ahahaha en sonki konuda sen ordamıydın ya kahkaha atmakdan çay boğazımda kalmışdı

allah yardımcın olsun evde ne kadar bakliyat varsa okuttur yut hepsini faydalı olduğuna inanıyorum

ahahahahha tamam okuttururm ben
hangı konu o link varmı link?:44::44:

Ahahahaha sen tam filmsin ya. Ben senle oturur sabbahha kadar geyik yaparim hicte canim sıkılmaz ee sen Allah bilir aliyosundur cekirdegini heycanli heycanli konu okuyorsundur hemi :111:

oooo bu arada sende pro olmusun hanı sagopan nirdeeee

Evet pro oldum, emeginiz cok var üstümde tolin kardes sayenizde efenim aaa sago gücenir bu soruyu hic sormamis farz ediyorum. Sagopa sayfamda duruyor, acip bakarsan nasil hareket ettigini de görürsün.

Son düzenleme:

heee evet gordum hayırlı bıseye vesıle olduysam ne mutlu bana ben sagopayı ımsan yapıcaksın sanmıstımda o yuzden sordum

ooovv senin jack. burn e ihtiyacın yok bence ya eşimin öle kuvvetleri olsa o farkına varmadan ben varırdım kesin

afiyet ola diyeceeem korkuyorum biri çıkıp günaaf günaaf diye bağıracak

derler valla kıs çarsafa girmeyenıde dovuyolar:18::18::18::18:

ahahahahha tamam okuttururm ben
hangı konu o link varmı link?:44::44:
yok direk konuyu sen açacan sınav için bakliyat okuyabilen varmı diye ben öle çok konu görüyom hayırlı eş için 4444 salati falan gibi

sagopa kim hayranınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…