Şirket politikası mı?,politikaları batsın.İleride fabrika açarsam-nasıl olucaksa-hep kadın çalıştıracam,kısır günleri düzenlicem,ağda seansları olucak,pedleri şirket sağlayacak.1 2 tane de yakışıklı erkek alırız servis elemanı olarak gözümüz gönlümüz açılsın diye.
Şirket politikası mı?,politikaları batsın.İleride fabrika açarsam-nasıl olucaksa-hep kadın çalıştıracam,kısır günleri düzenlicem,ağda seansları olucak,pedleri şirket sağlayacak.1 2 tane de yakışıklı erkek alırız servis elemanı olarak gözümüz gönlümüz açılsın diye.
idare eder :)
seni sormalıı
ufff aman siyasete artık ugramyorum bıle ordakıler laftan anlamıyolarSiyasetteOrayı da geyiğe vurdum artık uğraşamayacağım, aynı şeyleri yazmaktan yoruldum.
Abartmıyorum sırf kariyet.net te 500den fazla başvurum var. Ya ben kısmetsizim ya da bizim sektör cidden ölmüş bilemiyorum.
tolinin avatarına bende bayılıyorum
Aynen idare ederHazirlanip okula gidecem.. Gitmiyeydim iyidi
Biscolata reklamı gibi olduEleman açığı olan sektörlere yönledirme yapsalardı, her yere böyle mantar gibi üniversite açıp da adını kodlayını üniversiteli yapmasalardı biz de işsiz kalmazdık.
iş başvuruları nereye yapılıyor canım maaş bile istemiyorumhemen yarın başlasam olur mu
ben bdv ve geyikden şaşmam işim olmaz siyasette hayatım olmuş bi siyaset zaten
İlk önce şirketi bir açayım,sermaye umudum milli piyangoda,yılbaşını bekleyelim,ilk seni alıcam söz.Pms döneminde beleş çikolata servisi yaptıracam.
İlk önce şirketi bir açayım,sermaye umudum milli piyangoda,yılbaşını bekleyelim,ilk seni alıcam söz.Pms döneminde beleş çikolata servisi yaptıracam.
kılzar ya ben bugun tam uyanmaya yakın bı ruya gordum bırısı bana dedıkı insan ve duhan surelerını oku dedı bu ne anlama gelebılır bılen varmı?:44:
kız gitme sınıfdamı kalacan
kılzar ya ben bugun tam uyanmaya yakın bı ruya gordum bırısı bana dedıkı insan ve duhan surelerını oku dedı bu ne anlama gelebılır bılen varmı?:44:
Oku anlamına geliyor bence.
utella kavonozu olurmu çikolata yerine ozaman bende çalışacam senle benide alırmısın ne işine yararım bilmiyorum bişi bulursun illaki
Örnek ögrenci olmak kolay degil anam mecburokulun bitmesine son 1 ay idare etcez artik
okuycamda ne için koca bulmak ıcınmı okul bıtsın iş bulıyım dıyemı?
ufff aman siyasete artık ugramyorum bıle ordakıler laftan anlamıyolar
bende sana bayılıyorum conem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?