TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

Biscolata reklamı gibi oldu Eleman açığı olan sektörlere yönledirme yapsalardı, her yere böyle mantar gibi üniversite açıp da adını kodlayını üniversiteli yapmasalardı biz de işsiz kalmazdık.

iş başvuruları nereye yapılıyor canım maaş bile istemiyorum hemen yarın başlasam olur mu

ufff aman siyasete artık ugramyorum bıle ordakıler laftan anlamıyolar
tolinin avatarına bende bayılıyorum

bende sana bayılıyorum conem

Fantezi dünyamBence de,siyaset topicini ben de bıraktım,bir yere varılmıyor çünkü ancak tansiyonun çıkar.Bir de hep aynı geyik,iş beğenmiyorlarmış blah blah.

iş başvuruları nereye yapılıyor canım maaş bile istemiyorum hemen yarın başlasam olur mu

İlk önce şirketi bir açayım,sermaye umudum milli piyangoda,yılbaşını bekleyelim,ilk seni alıcam söz.Pms döneminde beleş çikolata servisi yaptıracam.

kılzar ya ben bugun tam uyanmaya yakın bı ruya gordum bırısı bana dedıkı insan ve duhan surelerını oku dedı bu ne anlama gelebılır bılen varmı?:44:

İlk önce şirketi bir açayım,sermaye umudum milli piyangoda,yılbaşını bekleyelim,ilk seni alıcam söz.Pms döneminde beleş çikolata servisi yaptıracam.

tam benlik iş çikolata için bile çalışırım bence sen tek odayla başla hemen işe buluruz çalışacak sektör olmadı kısır satarız

utella kavonozu olurmu çikolata yerine ozaman bende çalışacam senle benide alırmısın ne işine yararım bilmiyorum bişi bulursun illaki

utella kavonozu olurmu çikolata yerine ozaman bende çalışacam senle benide alırmısın ne işine yararım bilmiyorum bişi bulursun illaki

Buluruz sana da bir iş,nutella kavanozu da olsun bakalım seni mi kırcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…