Doğuma Hazırlık Tolga mı, Teoman mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tolga mı,Teoman mı?

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım daha 4 ayın var iyice düşün derim...

emir,orkun,eymen,selçuk,arda,mert,ebrar,emre,mehmet,ömer faruk bunlarıda düşünebilirsin,kayra

teoman a genelde teo derler, bu benim hoşuma gitmez açıkçası.
bence tolga çok güzel bir isim, tolga tornak çok da uyumlu ve karizmatik.

Canim ksr bakma ama ben ikisinide pek begenmedim ama yinede Tolga Teomandan daha güzel sanki. Benim Önerilerim ise:

Mikail
Aras
Devran

Ama canim tabi herkesin zevkleri farklizemuszemus

ama niye kimse teomanı beğenmiyoryaa:KK43:
ya da niye ben beğeniyorum teomanı alalaa....
koca ilk türk hükümdarı kolay diil yani :)

hiçbiri diye bir şık yoktu bu yüzden seçim yapmadım.başka isim bulun bence.

iilaki ikisnden biri olcaksa tolga derimm.ama daha farklı isimler bulabilirsinizz:emir_bebek:

Öncelikle Teoman ismini koymadığında içinde uhde kalacak mı onu düşün derim :) Çevrendeki herkes her şeye mutlaka yorum yapar zaten çok fazla takılma..beni merak edersen ne diye Tolga ya oy verdim :) eşimin adı Tolga çünkü :)

kusura bakma ama bende hiçbirini beğenmedim bencede başka isim bulun soyadınız tornak diye illa t ile başlaması gerekmiyoki ismin ,benim fikrim bu nasıl hoşunuza giderse onu koyun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Canım Tolga koy bencede. benim eşimin ismide tolga.bu arada tolgalar çok yakışıklı oluyo aklında bulunsun :asigim:

ılla kı ıkısınden bırı olucaksa tolga derım ben...

tolga tornak

ben pek yakıştıramadım yaa teomanda olmaz başka bişe olsun

batuhan tornak mesela

X