Toksoplazma testi pozitif çıkanlar (doğum yapanlar) lütfen yazın

tosbikbik

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2022
46
34
30
6+3 hamileyim toksoplazma IgM 0,95 IgG 3,53 lütfen yardım edin testi pozitif çıkıp sağlıklı doğum yapan varsa yazsın

Beeen . Hem de ilaç kullanmadan 😊
Merhabalar. Geçmiş olsun. Size soru sorabilmek için hesap açtım desem yeridir. Nasıl sürdürdünüz süreci acaba? Benim igm 1.45 igg şu an negatif. Yalancı pozitiflik çıksın diye dua ediyorum. Çok korkuyorum 14 haftalık gebeyim. Aynı zamanda emziren de bir anneyim. 14 aylık bebeğim var. Eğer antibiyotik kullanırsam emzirmeyi bırakmak zorunda kalacağım. Normalde hiç ama hiç ağrı kesici dahi kullanmam. Siz nasıl yaptınız? Nasıl cesaret ettiniz? biraz okumalar yaptım antibiyotiklerin tamamen koruduğu da muamma. Detay yazarsanız çok çok memnun kalırım
Beeen . Hem de ilaç kullanmadan 😊

Merhabalar. Geçmiş olsun. Size soru sorabilmek için hesap açtım desem yeridir. Nasıl sürdürdünüz süreci acaba? Benim igm 1.45 igg şu an negatif. Yalancı pozitiflik çıksın diye dua ediyorum. Çok korkuyorum 14 haftalık gebeyim. Aynı zamanda emziren de bir anneyim. 14 aylık bebeğim var. Eğer antibiyotik kullanırsam emzirmeyi bırakmak zorunda kalacağım. Normalde hiç ama hiç ağrı kesici dahi kullanmam. Siz nasıl yaptınız? Nasıl cesaret ettiniz? biraz okumalar yaptım antibiyotiklerin tamamen koruduğu da muamma. Detay yazarsanız çok çok memnun kalırım
Merhaba. Bende 9 hafta 4 gün iken , tokso igm pozitif oldu. Yani iki hafta önceki testimde negatif iken iki hafta sonra pozitif oldu. Cok zor 3 gün geçiriyorum. Pazartesi tekrar test yapılacak ama ümidim yok yalancı pozitiflik konusunda. Cunki negatif iken pozitif oldu 2 haftada. Bana hemen antibiyotik başlattılar. Günde 3 tablet. Sizde süreciniz yada bir yorum alırsanız yazarmisiniz

X