Toksik arkadaştan kurtuldum

192727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
142
194
33
29
Öncede konu acmistim, bosanmistim bir arkadasim vardı ayrılık sürecinde benden daha kötü şeyler yaşadı ama hala seviyorum diyordu. Bana pişman oldun mu gibi geçmişimi hatırlatan sorular soruyordu. Uzaklaştım sizi dinledim. Arayinca dönmedim.Kocası cekismeli boşanma davası açti .Bugün eşi cicek yollamış evine. Bana resim attı,benimki barışmak istiyor diye. Seninki neden cabalamadi dedi , bende benimki bana dava acmadi, aldatilmadim da sen gibi dedim. Engelledim gitti. Gercekten zaten eski şahsın evlilikte bir amacı yoktu birde saçma insanlar benim moralimi bozuyor. Ne diyecegim yani en sevilmeyen benim midiyeceğim mutlu olacak herhalde. Aylardır aramadım, mesajına dönmedim yaptığına bak. Benden tavsiye gerçekten böyle insanları çıkarın gitsin.

Çok iyi yapmışsınız. Bazı mutsuz insanlar kendi hayatlarındaki mutsuzluklardan kaçmak için başkalarının kötü olmalarını ve onlara bakarak “en azından böyle değilim çok şükür” gibi bir ruh haline girmeyi severler.
Başkalarıyla kıyaslarlar hayatlarını acılarına odaklanmamak için. Üzülerek söylüyorum ki arkadaşınız sizin mutsuz olmanızı kendi mutsuzluğundan ötürü teselli bulan biri. Hayatınızdan çıkarmakla çok iyi etmişsiniz.
Bundan sonrasında da onun o toksik enerjisinden kurtulduğunuz için çok daha mutlu olacaksınız, tecrübeyle sabit :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…