- 13 Mayıs 2022
- 207
- 71
- 13
- 21
- Konu Sahibi Rapunzelinizzz4334
-
Yani ikametgah Hakkari'de şuan eşimin sadece oradan mi alabilirizDün bi arkadaşım sadece ikametgah olunan yerden ev alınabiliyor dedi bi de maaşın düşük olması gerekiyor sanırım
Haberlerde yeni çıkan tokiler için şart öyleymiş. Eşiniz kadrolu askeri personel mi ? Öyle ise maaştan dolayı olamayabilir. Çünkü haberde gerçek ihtiyaç sahipleri öncelikli yazıyor. Araştırın hayırlısı olsunYani ikametgah Hakkari'de şuan eşimin sadece oradan mi alabiliriz
Ben maaş olayını araştırdım İstanbul için sınır 18 bin TL bizde şuanda İstanbuldayiz ve maaşımiz 14 bin TL sanırım bu konuda oluyor ama il sınırları olayını çözemedimHaberlerde yeni çıkan tokiler için şart öyleymiş. Eşiniz kadrolu askeri personel mi ? Öyle ise maaştan dolayı olamayabilir. Çünkü haberde gerçek ihtiyaç sahipleri öncelikli yazıyor. Araştırın hayırlısı olsun
Hane geliri 16bin altı ise başvuru yapabilir.Haberlerde yeni çıkan tokiler için şart öyleymiş. Eşiniz kadrolu askeri personel mi ? Öyle ise maaştan dolayı olamayabilir. Çünkü haberde gerçek ihtiyaç sahipleri öncelikli yazıyor. Araştırın hayırlısı olsun
Altı ay önce nikah kiyarken benim ikametgahım gözükmedi ve nikah yaptığımız yere aldırdık oranın da daha bir yılı dolmadı sanırım tam bakmadım amaSizin ikametgahınız neresi? Siz kendi adınıza başvurabilirsiniz.
Evet 16 bin altıHane geliri 16bin altı ise başvuru yapabilir.
Ya 1 yıl ikamet ettiğinizde şehir, ya da nufusa kayıtlı olduğunuz şehirde başvuru yapabilirsiniz.Altı ay önce nikah kiyarken benim ikametgahım gözükmedi ve nikah yaptığımız yere aldırdık oranın da daha bir yılı dolmadı sanırım tam bakmadım ama
Nüfusa kayıtlı olduğum yer Kütahya ama ikametgahım Soma da ve yedi ay anca oldu sanırım benim için olmuyorYa 1 yıl ikamet ettiğinizde şehir, ya da nufusa kayıtlı olduğunuz şehirde başvuru yapabilirsiniz.
Malesef başvuramazsınız. İkinizin de ikamet şartı tutmuyor. Ya da eşiniz hakkariye başvursun.Altı ay önce nikah kiyarken benim ikametgahım gözükmedi ve nikah yaptığımız yere aldırdık oranın da daha bir yılı dolmadı sanırım tam bakmadım ama
Kütahya ya da hakkaride başvuru yapabilirsiniz.Nüfusa kayıtlı olduğum yer Kütahya ama ikametgahım Soma da ve yedi ay anca oldu sanırım benim için olmuyor
Ama Hakkari'de kalamayiz memleketimiz için başvurmak istemiştik ama nasip artıkMalesef başvuramazsınız. İkinizin de ikamet şartı tutmuyor. Ya da eşiniz hakkariye başvursun.
Belki kira geliri vs olur diye dedimAma Hakkari'de kalamayiz memleketimiz için başvurmak istemiştik ama nasip artık
Sanırım kiracı beş sene boyunca sokamiyor musuz veya satamiyor musuz bir süreBelki kira geliri vs olur diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?