Toki evleri

jean

xoxo
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
6.481
1.417
kızlar aranızda tokiden ev alan var mı?ya da alan bir tanıdığınız?nasıldır diye soracaktım da eğer ev için başka öneriniz varsa buyrun...

Şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan

daireleri çok lüks değil onu söyleyebilirim 2 sınıf malzeme kullanıyorlar ve işçiliği iyi değil.ben bir kaç eve bakmıştım burda ben evi alır tekrar söktürür içini istediğim malzemeden yaptırırım diyorsan o başka bütçeyi zorlamayan evler çok büyük şikayetler duymadım ben burda benim bir kaç arkadaşım da aldı ancak onlar içinde ufak tefek değişiklikler yaptırdı.her şehirde yapılıyo mutlaka sizin ordada vardır arkadaşım git bak gez gör kararını kendin ver hoşuna giderse neden olmasın slmlar

ben tokide kiracı olarak oturuyorum. evler çok lüks değil ama bence güzel nasıl bir ev istediğinede bağlı.
benim oturduğum sitede çelik kapı yok yerler halıfleks döşeli ve amerikan mutfak senin baktığın tokinin planı nasıl acaba gidip görmen lazım.
ev sahibim parke yaptırmış,mutfakla salonu ayırmış,bizde çelik kapı taktırdık taşınıca.bunları yaptırcan birde duşakabin lazım mutfak tezgahı çok küçük..ben şahsen tokiden memnun değilim neyseki 2 gün sonra evime taşınıyorum:) allah sanada nasip etsin...aklını karıştırmak gibi olmasın ama kullanılan malzemeler güzel duvarlar çok kalın görünürde ev sağlam duruyor fakat işçilik kötü..bence araştırmaya devam et umarım istediğin gibi bir ev bulursun

eğer fazla paranız yoksa tokiden ev alın bence yukardaki arkadaşların dediği gibi işçilik kötü ama yinede çoğu evden ve de kirada oturmaktan daha iyidir. şimdi alırsınız. biraz daha birikim yapıncada satarsınız toki evini yenisini alırsınız .

X