Tokat'ta Kaybolan Mustafa 6 Gün Sonra Bulundu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Tokat'ta kaybolan 6 yaşındaki Mustafa Can Yaşar mucizevi bir şekilde jandarma ekiplerince kaya oyuğunda oldukça yorgun bir şekilde bulundu.

Facebook'ta Paylaş Tweetle Google+ Paylaş LinkedIn'de Paylaş
Tokat'ta kaybolan 6 yaşındaki Mustafa Can Yaşar mucizevi bir şekilde jandarma ekiplerince kaya oyuğunda oldukça yorgun bir şekilde bulundu.
Tokat Erbaa ilçesinde 6 gün önce ailesi ile birlikte odun toplarken kaybolan 6 yaşındaki Mustafa, jandarma ekipleri tarafından bulundu. Başyatak mezrasında kaybolan ve Afad ekipleri ve jandarma ekipleri ile birlikte aranan Mustafa Can Yaşar, Sütlüce mevkiinde çıplak halde bulundu.Sağlık Ocağına götürülen Mustafa,nın konuşmakta güçlük çektiği anlaşıldı.

Ailenin Sevinci Görülmeye Değerdi
Duygularını kelimelere dökmekte zorlanan baba İsa Yaşar, "Böyle bir duygu yok. Bu dünyada başka bir şey göremem. Böyle bir duygu yok yani. Askerlerimiz buldu. Biz artık ümidi kesmiştik. Çıkar yolumuz kalmamıştı. Çocuğumun canlı bulunduğuna inanamadım. Mustafa bizim için bugün yeniden doğdu" dedi.

Anne Ümran Yaşar da oğlunu bulan jandarma görevlilerine teşekkür ederek, "Allah herkesten razı olsun. Alem aradı çocuğumuzu buldu. Ümidimizin son durağına gelmiştik. Hiç ümidimiz yoktu. Bir sarılsam diye hissettim. Devletimiz ve askerlerimizden memnunuz" diye konuştu.

Bu arada, sağlık ocağına gelen Erbaa İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hüseyin Selin, arama faaliyetlerine katılan ve çocuğu bulan jandarma görevlilerini alnından öperek, tebrik etti. http://www.haberazim.com/gundem/tokatta-kaybolan-mustafa-6-gun-sonra-bulundu-h40746.html

ayyy yazık ya...ailesi ümidi kesmiş belli ki....
ne kadar tarifsiz sevinçtir....
allah kimseyi evladıyla sınamasın...amin

ALLAH bağışlamış evlatlarını ama evet neden çıplak???

haberlerde izledim ben, taciz falan demedi, çocuk toprak yemiş aç kalınca ne yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…