• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tokatlı iki kayıp çocuk sır oldu!...

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Tokat Valisi Cevdet Can, gelecek ekibin çocukların kaybolmasıyla ilgili arama çalışmaları ve kaçırılma ihtimali dahil tüm detayları inceleyeceğini açıkladı
tokatli_cocuk_kayip.jpg

Habertürk'ten Savaş Kalkan'ın haberine göre
Tokat’ın Reşadiye İlçesi’nde 29 Aralık Salı günü kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşcı ve 8 yaşındaki Bayram Erol’dan 8. günde de haber çıkmadı.

Çocuklar için Ankara’dan özel ekip gelecek. Tokat Valisi Cevdet Can, gelecek ekibin çocukların kaybolmasıyla ilgili arama çalışmaları ve kaçırılma ihtimali dahil tüm detayları inceleyeceğini açıkladı.

Dün sabah komando birliği ormanlık alanda, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi de Çakmak Köyü ile soda fabrikası arasında sualtı araması yaptı.

Vali Can, arama çalışmalarının süreceğini söyledi.

Allahım ya hayırlısıyla biran önce bulunsa çocuklar.inşallah başlarına kötü birşey gelmemiştir.

ben çaya düştüklerine inanmadım nedense. çay çoktan kıyıya vururdu cesetleri.

İnşallah olayın içinden sapık bir komşu yada akraba çıkmaz..
Allahım yardımcıları olsun inşallah sağ salim bir yerlerden çıksın bu çocuklar..

Ölü olduklarını düşünüyordum aslında ama bu gune kadar çıkardı cesetleri :(
Allahım ailesıne sabır versın. İnşallah çocuklarda sağsalim bulunur.

Allah ailelerine sabır versin :( bu çocuklar suya düşüp sürüklenmedilerse, yakın biryerlerden çıkacaklar gibi geliyor bana:(
Birileri tanıdık birileri aramalardan vazgeçildiği zaman ortaya çıkaracakmış gibi sanki:(

Eskiden olsa bizim burda kaçırılma olmaz diyebilirdim ama artık suriyelilerle doldu bilmediğimiz simalar insanlar degisti buranin insani da bence kacirildi o çocuklar

Kaybolsalar kesinlikle bulunurlardi çünkü Reşadiye küçücük biyer herkes herkesi tanır Kelkit Çayina düştüler desem kapakları kapatıp aradılar hep suruklenmiste olabilirler kacirilmista Rabbim ailelerine sabır versin

Kac gun oldu hala bulunamadilar.
Aileler perisan oldu ya.
Benim aklima nedense onceden aranmis civarlarin tekrar bakilmasi gerektigi geldi.
Cunku eger öldurulmuslerse arama ekiplerinin baktigi yerleri kolacan edip arkalarindan tam o bakilan yere konuldu cesetleri. Mesela pamirdede oyle olmustu. Havuza baktiklari halde bi baktilar havuzda cikti pamir yanlis htirlamiyosam.
Hatta bakilan civarlara bakildiktan sonra kamera konulup kimse bilmeden takip edilmesi gerek. Boylelikle arama ekipleri durup durup geri donmeleri gerekmez ayni civarlara.

İnşallah başlarına kötü bi şeyler gelmemiştir, sag salim bulunur ailelerine teslim edilir. Rabbim tüm çocukları her türlü kötülükten korusun:(

İns. Bulunurlar sağ salim ailesne sabır versn rabbim..

Acı bir son çıkmaz inşallah.pis bir hava var bu olayda.Bulunurlar inşallah.

Kayserideki 3 çocuk olayına döner diye çok korkuyorum. Allahım sen koru.

Back