Tokat Kadın Doğum doktoru Önerisi

Eylul lina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
223
72
24
Arkadaşlar tokatta Önerebileceginiz iyi bir kadın doğum doktoru varmı? İlk defa gidilecek o yuzden iyi bir doktor arıyoruz ama bulamadık.

Arkadaşlar tokatta Önerebileceginiz iyi bir kadın doğum doktoru varmı? İlk defa gidilecek o yuzden iyi bir doktor arıyoruz ama bulamadık.
Yılmaz seyyah var cok cok iyi ve ilgili doktor ben cok doktora gittim hiç memnun kalmadım en iyi doktor bu tokatta

Medical park yanında özel muayne yeri var instagram sayfasına yazın doktor yılmaz seyyah cıkar iletişim var orda arayıp randveu alabilirsiniz emin olun cok memnun kalırsınız
Cok teşekkür ederimm Son olarak muayene ücreti nedir peki

Okadar mutlu oldumki çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden
Cok yardimci oluyır tabi durumum el veriyorsa git pişman olmazsın ben yeri geliyor ayda 3 defa gidiyorum ama sadece 1 kere para alıyor almıyor yanı hemen mesaj atınca cevap veriyor arıyorsun acıyor yani iyi bir doktor ben digerleri de o kadar problem yaşadım ki

Aslında kendim için degil bir arkadaşım için ariyordum ben normalde Adanada oturuyorum simdide Adana için iyi bir doktor varmı diye soracagim konu açıp ama arkadaşım mutlaka gidicek dediginiz doktora hemen arastirdim gerçekten cok iyi yorumları var fiyatida normal zaten Bizm burda bitane var 750 tl diyor bir muayeneye cidden boyle konular cok hassas doktor cok onemli ilgisi olsun yaptığı iş olsun çok önemli buraya sormadan önce baktim baktım bulamadım sizin sayenizde bulduk iyiki buraya yazmışım inşAllah arkadaşımdan da güzel haberler alırız.

Gercekten cok önemli doktır cnm ben cok pişmanlık lar yaşadım en son bunu buldım bırı tavsiye etti iyiki de etmiş doktor cok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…