Arkadaşlar selam,
Yakın bir tarihte toeic sınavına giricem fakat istediğim tarihe alamadım sınav gününü. En fazla 1 hafta içerisinde sonuç açıklanıyor ama bana 3 gün içerisinde gelmesi lazım ki başvuru yaptığım işin mülakatına belgeyi götürebileyim.
Daha önce girdiğimde 2 gün içerisinde gelmişti sonuç ama bu sefer yoğunluk varmış. Biraz tersledi konuştuğum kişi ama benim bir şekilde işimi sağlama almam lazım. Yoksa % 75 olacak gözüyle baktığım işin mülakatına katılamayacağım.
Daha önce Toeic sınavına girenler varsa, sonuçları ne kadar sürede evlerine postalandı?
Ya da konuşup erken gelmesini sağlayabilen oldu mu?
İstanbul'dayım, bu yüzden burada diğer şehirlere göre daha erken gönderiliyor sonuçlar. Bir de elden almayı teklif ettim ama kargolamak zorundalarmış. Ek ücret verip belgeyi erken alma ihtimalim de yokmuş.
Bu arada neden bu kadar geç kaldın demeyin. Sabah aradığımda istediğim tarihe alabiliyordum ama öncesinde görüşme yapmam gerekiyordu. 1 saat sonra tam 1 haftalık sınav kaydı yapıldığını öğrendim. 1 saat içerisinde dolmuş yani.
Bu konu hakkında fikri olan, tecrübesi olan varsa ve paylaşırsa benimle çok sevinirim.