• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

toefl için hangi kursa gitmeli?

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.983
173
toefl a hazırlanmam lazım. istanbulda hangi kursu önerirsiniz?

bence ingiltereye gidip 10 yıl orada yaşamak lazım :) o ne zor sınavmış öyle, arkadaşım hazırlanıyorda

bence ingiltereye gidip 10 yıl orada yaşamak lazım :) o ne zor sınavmış öyle, arkadaşım hazırlanıyorda

:) 2-3 yılda yeterdi aslında da :) nerdeee. istanbul da ufak bi ingiltere lazım şimdi bana :)

allah kolaylık versin, yapanlar nasıl yapıyor, senden fazlalıgımı var canım. sende yaparsın allahın izniyle inş.

allah kolaylık versin, yapanlar nasıl yapıyor, senden fazlalıgımı var canım. sende yaparsın allahın izniyle inş.

inş. yaparım. yapmak zorundayım zaten. bakalım. iyi bi kurs araştırmak istiyorum

Wall street e sordum. toefl için kursları yokmuş onların. var mı başka bildiğiniz iyi bi toefl hazırlık merkezi

just english'e gitti benim arkadaşım çok kasmadığı halde 82 aldı hazırlandıktan sonra toefldan bi görüş istersen fiyatları çok aşırı uçuk değil, wall'da eğitim iğrenç kurs çok pahalı, eğitimi bilgisayar başına oturtuyolar seni ordan çalışıyosun sürekli onu sen kendin evde deyaparsın :)

just english toefle ıcın ii bı yer.yabancı hocayla verılıyor dersler.çok kalabalık olmuoyor ve öğrencıye yonelık calsmalr yapılıyor.konularla ilgili anlasılmayan yerler oluncada etut alarak onlarda gıderılebılıyor. bı cok arkadasımda just englishın sirinevler subesıne kpds kursuna gttı ilk puanları 35ken suan 75 alarak ıstedıklerı yerelere yerlestıler.

Dünya Dilleri Merkezi'ne, toefl kursuna gittim, ilk girişimde 115 aldım.
kursun ücreti 1100 veya 1200'dü.
istanbul anadolu yakasında oturanlar için gerçekten tavsiye ederim, toefl'da 80 üzeri puan garantisi veriyorlar intermediate düzey bir öğrenci için.

Dünya Dilleri Merkezi'ne, toefl kursuna gittim, ilk girişimde 115 aldım.
kursun ücreti 1100 veya 1200'dü.
istanbul anadolu yakasında oturanlar için gerçekten tavsiye ederim, toefl'da 80 üzeri puan garantisi veriyorlar intermediate düzey bir öğrenci için.

çok teşekkürler. fiyatta iyiymiş ama avrupa yakasındayım ya :(

toefl ı bi süreliğine askıya aldım gerçi :( yaza belki lazım. kaç ay gittin. öncesindeki ingilizce eğitimin nasıldı. sorun değilse aktarır mısın.

çok teşekkürler. fiyatta iyiymiş ama avrupa yakasındayım ya :(

toefl ı bi süreliğine askıya aldım gerçi :( yaza belki lazım. kaç ay gittin. öncesindeki ingilizce eğitimin nasıldı. sorun değilse aktarır mısın.

benim 2buçuk aya yakın sürmüştü, kendi isteğinle istediğin gibi ayarlıyordun ders saatlerini, haftasonu ve haftaiçi yopun programlar vardı, ayrıca birebir vardı, birebir programdan belli bir ölçüde faydalanılıyordu, ekstra olarak alabiliyordun belli bir ücret karşılığı. saati 50 liraydı sanırım onunda.. ben birebir de aldım sınavdan önceki haftalarda. toplam 1400 veya 1500 e gelmişti sanırım kursa verdiğim tüm para max.

önceki ingilizce eğitimim de iyiydi, daha önce bir yerde ders almamıştım özel ders olarak. okulun eğitimi ingilizceydi tabi, ama benimki ingilizce merakıydı. ilkokuldan itibaren ingilizce roman okuyorum, ilk başlarda hiç anlamayarak başlamıştım küçükken, sonra okuya okuya gelişti. ve altyazı olmadan dizi / film izleyerek..

aslında kurslar gerçekten çok bir şey değiştirmiyor. pratik ve istek olmadan yabancı dil öğrenmek çok zor.

Kizlar selam,
Ben TOEFL icin de IELTS icin de ve diger yabanci dil sinavlari icin de Istanbul'da ILM'yi oneririm size.
Hem sinav formatlarina oldukca hakimler hem de ister yabanci olsun ister Turk hocalari oldukca deneyimli. Anadolu yakasinda da Avrupa yakasinda da subeleri var ve fiyatlari oldukca makul. Bence gidip gorusmenizde fazda var ;)

Merhaba arkadaşlar, amerikan kültür derneği dil okullarına üç kur kayıt olmuştum. İki kur gidebildim kalan kur hakkımı uygun fiyata devretmek istiyorum. Bakırköy, beylikdüzü ya da taksim şubelerinde eğitime devam hakkı veriliyor sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back