Merhaba arkadaşlar
Bugün profiloda gezinirken TOÇEV in standını gördüm. bildiğiniz gibi eğitim öğretim yılı başlıyor ve ne yazıkki ülkemizde hala birçok çocuk maddi imkansızlıklar yüzünden eğitimlerine devam edemiyor. fakat TOÇEV in bu konuda çok faydalı çalışmaları var. Profilo alışveriş merkezinin danışmasına dev bir kutu koymuşlar ve çocukların ihtiyaçlarını 5 farklı kategoriye ayırmışlar. gene profilonun içindeki bazı kırtasiye-giyim-ayakkabı- market gibi mağazalara sizi yönlendiriyorlar. içinizden ihtiyaçlardan hangilerini karşılamak geliyorsa onu alıp o dev kutunun içine atıyorsunuz ve hiç tanımadığınız çocuğun yüzünü gülümsetmenin keyfini yaşıyorsunuz. üstelik Toçev sizi bu yardımınızdan dolayı hediyeye boğuyo:) mesela ben 1. ve 2. kategori ihtiyalarını karşıladım çocukların bunun karşılığında çoookkk güzek bir sertifika, toçevin ürünlerinden bir küp, puzzle ve çooookkk şık bir takı askısı hediye ettiler.bide şdiğer ihtiyaçlarına da katkıda bulunabilsem daha iyi ihssedeceğim kendimi. çarşamba günü tekrar uğramayı düşünüyorum standa:)
çocukların ihtiyaçlarını şu şekilde kategorilere ayırmışlar.
1. kategori: 5adet kareli harita metod defter,5 adet çizgili harita metod defter, 5adet kurşun kalem,2 adet kırmızı kurşun kalem,silgi ve kalemtraş
2. kategori: Resim defteri(orto boy), 12li pastel boya
3. kategori: okul ayakkabısı
4.kategori:spor ayakkabı
5. kategori: eşofman takımı
bunların dışında çocuklar için iç çamaşırı, okul gömleği,eteği pantolunu,önlüğü,çanta, beslenme takımları falan da kabul ediyorlar. burdan bunu duyurmak istedim. çünkü ne kadar çok çocuğa ulaşılırsa o kadar iyi olur diye düşündüm. stand 2 ekim tarihine kadar orda olacak. sizde çevrenize duyurabilirmisiniz?