Sorunumuz bence büyük.. konuştum olmadı..bana hak verdi dikkat edicem dedi olmadı...olmuyor anlamadım konuşarak anlaşamıyoruz çünkü çözülmüyor...9 senelik evliyiz severek evlendik çocuğumuz var vs vs.... öyle erken boşalma sertleşmeme gibi sorunlar da yok..olduğu zaman ön sevişmeli arzulu hatta çok güzel oluyor ama ben tmm dersem... yani nasıl anlatayım mesela yatıyoruz sarılıyor bana anlıyorum istiyor ben uykum var diyorum ya da bazen naza çekiyorum (atliycam mı her seferinde )sesimi çıkarmıyorum hiç bir şey demeden uyuyor...bazen sarılıyor bana ben dönüp sarilmasam bile bir şekilde belli ediyorum biraz ten tene biseyler oluyor dönüp saldırıcam heralde bişey demesen yine olmuyor...bu akşam işi vardı geç geldi, ama biraz kırgınım ona o da farkında ama yok sayıyor, ne zamandır olmadı , neyse geldi banyoya girdi bir iki bişey yapar o sevişmeden önce anladım ben istiyor o da , sarildı kırgınım sana dedim kaç gündür tavırlı uyuyoruz, hiç bir şeyin farkında değilsin, ne bi özür ne bir cümle yine öptü sarıldı bekledi baktı benden bişey yok uyudu... olursa olur olmazsa umrunda değil tavrı beni git gide soğutuyor...