• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tm KK Dostlarm hepinize teekkrler..

hallisna

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
2.456
8
316
İstanbul
13 MAYIS 2009 tarihinde;
acısıyla-tatlısıyla bölümünde konu açmıştım 'yardımlarınıza ihtiyacım var' diye..
tüpbebek tedavisine başlamıştım ve sizlerden 1yasin-i şerif istemiştim.. 1dediğim halde defalarca okuyan gönlü zengin arkadaşlar gördüm.. öyle içten..
RABBıM dualarınızı-dualarımızı kabul buyurdu şükürler olsun..
HAMıLEYıMMM!!!
RABBıM öncelikle kk'daki dostlarıma olmak üzere tüm herkese nasip etsin inş. hayırlısı-sağlıklısı ile..
RABBıM hepinizden razı olsun,kat kat güzel duyguları size nasip etsin inş...
bana tüm güzel-samimi dilekleriyle yaklaşan arkadaşlarım

1.senayda............................ 21.naagihan...................................36.vildangel
.................................53-54.mercanayse..................67.cancu..........................80.eeylem2007
2-4.biriciğim.........................22.NazLı.........................................37.zelal81.....................................55.dil_nur...............................68.gulican........................81.cig_damlasi
5.sermest.............................23-24.adra.......................................38.k.a.y.r.a...................................56.osmaniye80.......................69.pinarnaz......................82.sever
6.Desibel..............................25-26.Angelinaozlem......................39-41.yemyeshill..........................57.sibel..................................70.bhk..............................83.sidelya01
7.Burcums............................27.karamsar...................................42.iltercakir..................................58.raebzeh.............................71.adrenal.......................84.gaydin58
8.yemyeshill.........................28.myhope.....................................43.hilal1975..................................59.kadus................................72.Balsurat.......................85-94.ecem84
9-10.yarenb..........................29.montesori..................................44.ESCALES.................................60.gulcangulcan....................73.EliFatihEFU..................95.KızılDeniz
11-15.ozlempau...................30.ismiye........................................
45.boncuhh...................................61.RANA.ABLE......................74.sivaslı58.......................96.abisis
16.etkin................................31.LAJOCONDE..............................
46-47.GULYUZUM...........................62.tuliny................................75.nefican........................97.rebeca
17.yabangülüm....................32.lotus_........................................48.sulezehra..................................63.Talya................................76.bahair.........................98.beyazmelek
18.yaren_h...........................33.GökyüzündeDans......................
49-50.huzeyfe................................64.shekercim.........................77.yazici..........................99-100.gypsyesra
19.cnnsnyrt..........................34.ekinsu........................................51.ebrar42.....................................65.nurefsann.........................78.
Kartanesi.....................101.incili_kaftan83
20.es_se..............................35.rufeyde serra..............................52.bebis02....................................66.ZuZuu................................79.nevrosky......................102.maviumutolsun

103.serenalar......................116.wannababy............................126.Gülüm_se.................................136.karde..............................
104-106.caneylom...............117.seckin38.................................127.burser.......................................137.Pili.................................
107.beyazgelincikk.............118.ecetuba84..............................128.kayra42.....................................138.burcu_87........................
108.ibolya...........................119.{k] {n} [k]................................129.mevzey.....................................139.Ceylin_naz....................
109-110.vildangel...............120.Fadik......................................130.gulayyusuf................................140.kelebekafyon1...............
111.nicole78.......................121.aysequl..................................131.zelis82.......................................141.todisch..........................
112.karatay........................122.selvinur..................................132.zaman.......................................142.mehtap gülü..................
113.cucu-pete....................123.bumuyani...............................133.leptap........................................143.ebru şahin
114.Renniem.....................124.Nur_yine_Nur_........................134._DaRKıNLıFe_...........................144.kuzuzuzubambino
115.sinem26......................125.evros......................................135. decemBer.................................145.HAMSTER

'aşılama yolunda tecrübelerimiz' topikindeki arkadaşlar,
listede ismi geçmeyip dua eden arkadaşlar
yani tüm kk dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum...a.s.

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

Son düzenleme:
:içelim:Çok mutlu bir haber....:lepi:Çok sevindim...hihoyyytRabbim hayırlarla kucağına almak nasip etsin inşallah canım...:Saruboceq::CüvCüv::nazar:a.s.

Hayırlı ewlat olur inş sewindim canım rabbim herşeyin en iyisini we zamanını bilir
Sabırla beklediğinin mükafatıdır
Analı babalı sağlıklı size hayırlı bir ewlat rabbimizede hayırlı bir kul olur inş :emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar:^
gözün aydin canim benim
:nazar::nazar::nazar:

:Saruboceq:rabbim melegini saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:

:Saruboceq:güzel bir hamilelik kolay dogumlar diliyorum:Saruboceq:

:Saruboceq:allahim senin icin dua edenlerdende cok cok razi olsun:Saruboceq:

:Saruboceq:rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu insallah:Saruboceq:

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin bebeğini... :Saruboceq: çok sevindim haberine... zemuszemus darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına..... :emir_bebek: :Saruboceq: :emir_bebek:

başlığı okuyunca inanamadım nası sewindimm...zemuszemussanki tanıyomuşum gibi,sanki benimmiş gibi..azıcık da olsa çorbada tuzum oldu şükürler olsun..inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin we mis kokulu meleğini kucağına aldığın günleri de paylaşırsın..tebriklerr..opuyorumnanaktan

Canım yaaa nasıl oldum şimdi anlatamam tüylerim diken diken nolursun Allahım nolursun onada ver bir evlat demiştim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin canım..Sanada sağlıkla kucağına almayı..Hayırlı uğurlu olsun tamamına erdirsinn a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. :nazar:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
işte bu yazı beni çok mutlu etti
bu gün aldığım en güzel ikinci haber
arkadaşım çok mutluyum ve ben bunu kelimelere dökmekte zorlanıyorum
kendine çok dikkat et bitanem seni seviyorum
allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin bitanem
allah analı babalı büyütsün canım

aminnn canlarım aminnnnn... RABBıM bu güzel duyguyu yaşamayı herkese nasip etsin inş....
okadar mutluyumki anlatamam....... çok çok güzel bir duyguymuş.....

canıım tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip eder inşallah
seni böyle mutlu görmek ne güzel
allah bozmasın canım :))

hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin çok hayırlı bi evlat olsun

k.k deki tüm anne adaylarını tebrik ediyorum..azmettiniz ve sonunda zaferi siz kazandınız.sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah..bütün dualarımız hep sizinleydi..şimd tüm hamiler bizler için dua etsinler..allahım bizleri de mahrum bırakmasın bu duygudan diye..:Saruboceq: :enbuyukkk:

canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dertsiz tasasız bir hamilelik geçirisin inşallah canım bütün bu zorlukları bebişini kucağına alınca unutursun canım benim
inşallah isteyipte olmayan herkesin yavrusu olur allamın bizimde karnımızı kucağımızı boş bırakamaz inşallah

cnmm senii tanımıyorumm ama inann çok sevindimmm vildan söyledi....

Rabbim dualarımızı kabul etmişş ne güselll inş tüm bebek isteyyenlere versinn tabii banada....SAbır herşeyin başı sabırrr....... Rabbim bizide bu duygudan mahrum bırakmasın inş.....

Rabbim bize verdiği verecek olduğu tüm bebeklerimizi bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin....amin....:Saruboceq::Saruboceq:

canım gözünaydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Back