Tm KK daki gzeller icek olsa- Ne gzel olur.. Haydi buyurun Hanmlar

efsunefe ablama.. aramızda olamasanda aklımızdasın canım benım.. opuyorumnanaktan senın ıcın.. Şeniz​

bı anne adayına daha sevgı dolu kucak dolusu cıcekler.. opuyorumnanaktan fatolınam senın ıcın.. Şeniz​

sureklı yordugum zahmetler verdıgım arada da ugrastırdıgım..:kedi: canım anneme melegıme benzettıgım ıcten samımı sadece benım degıl tum kknın ablası songul ablama.. opuyorumnanaktan kucak dolusu opucuk ve sevgılerle.. senın ıcın ablacım Şeniz​

KK nın tüm güzellerine...opuyorumnanaktan.
Bayılıyorum bu lalelere ben yaa..ıçime sokup yiyesim geliyo..kaydirigubbakcemile3

mucıze... kalbı yuregı kocaman sevgı dolu cadı arkadasım.. :jeyyar: mucızem.. opuyorumnanaktan bu kırmızı gul sepetı senın.. Şeniz​

Canım benim Çok teşekkür ederim Şeniz

Topik mis gibi çiçek kokuyor opuyorumnanaktan

Güzel yürekli be_reN' im; bu da benden sana

bu da kkdakı dıger tum guzel cıceklere opuyorumnanaktan guvercınler sevgı barıs ve huzur tasır gıttıklerı her yere.. oyuzden bu beyaz guvercınler hepınıze sevgıyı huzuru barısı mutlulugu getırmesı dıleklerımle.. :Saruboceq: sızler ıcın.. Şeniz​

tsk edrım canım benım bıtanesın sen.. Şeniz bayıldım bayıldım .. :1hug:

ÖZÜMBÜŞ ablam' a kocaman kocaman öpücüklerle opuyorumnanaktan

Sardunya Ablam; Bu da senin Şeniz :kedi:

Esmer Yarim; canım benim, sana sunulabilecek en anlamlı, en güzel çiçek bu olsa gerek opuyorumnanaktan

Suvesabun; um özledim seni :gitme:

İncitanemtuana; İncim, topik için sonsuz teşekkürler Şeniz

Ve KK' nın bütün güzel yürekli, özel bayanlarına;

Şimdilik bu kadar; mesai bitiyor benim, evden devam ederim kaydirigubbakcemile2

canim benim yaa cok cok tesekkür ederim beni de düsündügün icin
cok duygulandim inan laleleride cok severim nerden anladin Şeniz
bitanesin sen ya güzel ruhlum benima.s.

Bugün bana verdiğin moral için çook teşekkür

ediyorum Sardunyam, güzel yüreğine sağlık..
Şeniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…