Tm KK daki gzeller icek olsa- Ne gzel olur.. Haydi buyurun Hanmlar

kkgm.. tatlı dıllı canım arkadasım.. :1hug: bu papatyalar senın ıcın.. opuyorumnanaktan​

1.jpg

canım berenimm çok teşekkür ederimmmŞeniz
ben de tüm çiçekleri sana yolluyorm balım..resim eklesem yollucam da:kedi:
saol gülümm benimmmopuyorumnanaktan

tmmy.. kalbı yuregı de kendısı gıbı guzel.. ıcten tatlı guler yuzlu + evlılık arıfesınde canım arkadasım.. opuyorumnanaktan Rabbım tamamına erdırsın Allah mesut etsın fıstıgım.. :nazar: senın ıcın.. Şeniz​

flowers97ip6.jpg

aycaaaaaaa.. opuyorumnanaktan canım benım senın ıcın.. Şeniz bu arada benmıyım degılmıyım dıye uzerıne alınmamazlık yapmaman ıcın aların hepsını saydım.. :delphin: 7 tane.. :jeyyar: sensın datlum.. :1hug:​

a2771fj.jpg

balsurat.. opuyorumnanaktan canım arkadasım.. Rabbım ınsallah annelık ozlemını en kısa zamanda dındırmesı dılegıyle.. :Saruboceq: bebısını aynen bole sarıp sarmaladıgın gunlerı gorelım .. :Saruboceq: senın ıcın..Şeniz​

cicek6b.jpg

beyaz toprak.. opuyorumnanaktan canım arkadasım.. :1hug: bu aralar yasadıgın kotu zamanların bıtmesı ve aynen bu gulun etrafındakı mınık yavruları gıbı meleklerını yanına alman dılegımle.. :Saruboceq: senın ıcın.. Şeniz​

MOODYBL.JPG

turuncum.. opuyorumnanaktan tatlım bunlar senın ıcın.. :1hug: koparmaya kıyamadım.. :çok üzgünüm: Şeniz​

pinarli_resim20.jpg

81lw.jpg

buda sarduşa beni unutugu için...........

aşkolsun canımbenneyaptımki seni hiç unuturmuyumŞeniz sen unutulacak kızmısın:olmaz:vakit bulamadım benneyaptımki daha kimler kimler var sırada ama sen acele ettin:gitme:

sitemkar olarak yolladığın için çiçeğini yüreğim buruk olarak kabul ediyorumbenneyaptımki teşekkür ederimbenneyaptımkia.s.

çok yönlü duygusal duyguma çok özel laleler Şeniz

derın su.. opuyorumnanaktan canım arkadasım senın kadar ınce ve nazık olan bu kırmızı gul senın ıcın.. Şeniz​

cicek26.jpg

kknın en guzel ane adayına.. elısıme.. opuyorumnanaktan canım arkadasım.. seksı hamısım senın ıcın.. Şeniz​

cicek.jpg

Back