Tm KK daki gzeller icek olsa- Ne gzel olur.. Haydi buyurun Hanmlar

guller dıyarı yengosum.. canım ablam.. bu demet senın ıcın.. opuyorumnanaktan​

b_a31584a0-f47e-4d7f-9e49-c81ee95631d6.JPG

ay burası ne güzel kk çiçek bahcesi olmuş:))))))))))))
ama hani bizeeeee bende sizlere kırşehirden çiçek bahcelerin en güzelini yolluyorummm:)
kalbimideki çiçeğim kırmızı güllllll:)))))))))

essem,canım benım.. opuyorumnanaktan her ne olursa olsun bıldıgını en ıyı sekılde savunan,soyledıgının sonuna kadar arkasında duran.. :delphin: harbı kız dobra kardesım.. :1hug: senın ıcın.. Şeniz

www.resimland.net_menekse_cicek.jpg

Son düzenleme:
esmerim hanımelini çok severim sana yakıştırdım

hanimeli1.jpg

kanaryam.. mınık kusum.. opuyorumnanaktan temız kalplı arkadasım benım.. :1hug: su an aramızda olamasanda her daım aklımızdasın.. yerimseniben bu kırmızı laleler sana.. Şeniz​

450px-Tulip_-_floriade_canberra02.jpg

parcanın dıger yarısı.. :delphin: eltının 2.kısmı.. :jeyyar: kısmetsızım kedım.. matrak guler yuzlu arkadasım.. opuyorumnanaktan senın ıcın toplayıp vazoya bıle koydum.. zemuszemus sen kknın basından ayrılma dıye.. :jeyyar:​

482.jpg

mucıze... :delphin: kalbı yuregı kocaman sevgı dolu cadı arkadasım.. :jeyyar: mucızem.. opuyorumnanaktan bu kırmızı gul sepetı senın.. Şeniz​

ankara_cicek_gonderme3056.jpg

Öncelikle bu güller canım dostum,dert ortağım,canım ablam olan yengecburcuya

7032e3b86a711go7jm9.gif

Güneş ablacım bu sana :asigim:

prod_401_32943.gif

İncitanem yine harika bi konu açmışsın bitanem Şeniz
Buda sana

0003glitterha1.gif

kedıjık... :jeyyar: zıpır kıpır kıpır cılgın arkadasım.canım bıtanem.. opuyorumnanaktan mırnavım bu mor laleler senın ıcın :delphin: en kısa zamanda armızda olman dılegımle.. :Saruboceq:​

medya.php

Saol canım benımmmmmm

Ben hep aranızdayım sadece aktıf olarak katılamıyorum hepsı o.Ama boyle msjları da gorunce bı fırsat yaratıp cevaplamadan edemıyorum.Senın kadar guzel bu laleler ıcın cok tesekkur ederım.Olmasam da unutulmadıgımı bılmek ne kadar hoş....

Saol canım benımmmmmm

Ben hep aranızdayım sadece aktıf olarak katılamıyorum hepsı o.Ama boyle msjları da gorunce bı fırsat yaratıp cevaplamadan edemıyorum.Senın kadar guzel bu laleler ıcın cok tesekkur ederım.Olmasam da unutulmadıgımı bılmek ne kadar hoş....

ısıklarını yakıp aramızda olmanı dıledım zaten.. :umursamaz: rıca ederım fıstıgım benım.. :kedi: senı unutan bıtlensın..
:mymeka:

Bunlar canım dostum ve ablam Kahve Delisi ne Şeniz

24.gif

Bu kendi güzel yüreği güzel canım dostum EgeDenizi me Şeniz

37.gif

Bu kader arkadaşım canım dostum dorukk a Şeniz

14.gif

özümbüş.. ablaların ablası,özüm ablam gözüm ablam.. opuyorumnanaktan sana koskoca bı papatya bahcesı .. :delphin: aksamları kocısınle dolasman ıcın.. :jeyyar:​

13cq7.jpg

Back