- Konu Sahibi incitanemtuana
-
buda incim benden sana ve tuanaya olsunopuyorumnanaktan
incim bunlarda seninopuyorumnanaktan
buda sana incim:kedi:
aynı zamanda güller diyarınada gelsinopuyorumnanaktan
bu da benden sana canim ablacim...
çok teşekkürler incimŞeniz çok fazla beğendim opuyorumnanaktanama 2. sayfaya düşmüşüm benneyaptımki ilk 5 mesajın içinde değilimmafoldumben neden böyle olduk:gitme: nazar değdi bize:sinifsinif:
canım incim (fundam) senin güzelliğinin yanında sönük kalır:asigim:...ama senin güzelliğini geçecek bir çiçek bulmam zaten imkansızopuyorumnanaktan
lütfen bu gülü kabul etŞeniz
incimmmmmmmmmm bitanesin iyiki tanıdım seni nasıl duygulandım anlatamam canımın içi ağlamaktan alamıyorum kendimi çok saol
Tüm güzelliklere,
En güzel çiçeklere,
Sevgilere layık,
Çiçeklerin en güzeli olan
incime ve dünya tatlısı tuanama
Allahım ne hos seyler bunlar boyle.Icım acıldı ah keske bırde alıntı yapabılseydım de sardunyama ozel tesekkur etseydım.Ama bız severız sardunyaları emınım o hale getırmek ıstememısızdır de oynayalım dıyedır.Ayrıca Nilüfer'e de ayrı bayıldım saol canım benımmmm.Sırf buraya ekleme yapımak ıcın bu aksam yasagı delecegım=)))
İncim böyle harıka bı konu nereden geldı kı aklına elıne aklına saglık...
bu çiçekler arkadaş listemdeki bütün dostlarıma hepinizi çok seviyom kızlar hepiniz ayrı güzellikte nadide çiçeklersiniz benim içinopuyorumnanaktan
hepsi çok güzeller harikalar
buda benden hepinize kızlar sırnaşık şey
anaa kız benımiçin çicekmı yaptın ayy çok sevındım yaa canımbenımm sende bıtanesın yuregının guzellıgını kutluyorum
opuyorumnanaktan
İncitanemmm canımm çokk teşekkür ederimmmmmopuyorumnanaktanÇok duygulandırdınn beniiiiopuyorumnanaktan bu çiçekkk çokk güzellllll:asigim:duaların içinde allah razı olsun:Saruboceq:
Bu inci çiçeğinide sana veriyorum incitanemmm ÇOK TATLISINopuyorumnanaktan:asigim:Senin ve nickin gibi çokk güzelllla.s.
Allahım harıka olmus bunlar yaaa.. opuyorumnanaktan bayıldım.. ıncım supersın bıtanem.. Şeniz sardus bu arada varya senı cok sevıyorumyaa.. :asigim: harıkaydı cok tesekkur ederım ozellıkle mor olması uff yaa cok duygulandım.. senağlama sımdı cıkmam gerek aksama yemek hazırlıycam.. cokacimcoook geldıgımde halledıcem bu cıcek ısını.. :jeyyar: hepınıze cıceklerım var.. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?