tm ciyim sayısala geçmek istiyorumm bi bakın lütfenn !!!

tşk cnm..feni yaparım hani zor olcak mutlaka ama yapıcama inanıyorum ve sayısal derslerle uğraşmayı daha çok seviyorum..lise fen konularını son sınıfta mecburi olarak gösterdiler yani tamamen yabncısı değilim..benim tek endişem sadece ygs sınavına çalışıcam hani bi aksilik olurda istedimi yapamazsam diye korkuyorum..ama sadece hemşireliği düşünmüyorum iki yıllık sağlık bölümlerinide düşünüyorum

2 yıllıkları da düşünüyorsan ve çalışırsan bence kazanırsın. ben de ebelik istiyordum, yazmıştım ama geçen yıl biraz yükselmişti puanlar giremedim. ama yinede büyük ihtimalle hastanede çalışcağım için sağlıkla ilgili bir işim olcakkaydirigubbakcemile5

inş. sen okuyomusun

anladım cnm hayırlısı olur inş..bende başlıcam bayramdan sonra dersaneye inş yanlış bi tercih yapmamış olurum

kazanırsan(bence kazanırsın) doğru bi tercih yapmış olursun diye düşünüyorum canım çünkü en çok atama yapılan alanlardan biri sağlık.hayırlısı olsun şimdiden. inş. istediğin yer ve bölüm olur:Saruboceq:

arkadaşlar bölüm dışı tercih yapmam sizce istedim bölümü kazanmama çok büyük engel olur mu ?

gs___ bn geçen yıl liseden mezun oldum ve bu yazdklrımı o zmnki sistemde olanlara göre yazıcam. sistemn değişkliği konusunda çok fazla bi bilgim yok. Eğer bölüm dışı terch yaparsan 0.3, kendi bölümnde seçim yaparsan 0.8 kat sayısı uygulanıyor.B u ne demek peki? Bölüm dışı tercih yapman şansını çok çok düşürür. İstersen rehber öğretmennle de bi konuş o sana çok daha gzl bi şklde yardımcı olur.Başarılar, inş istedğin bölüme girersn.

selam arkadaşlar bi sorum olcak düz lise mezunuyum ve tekrar sınava hazırlanıcam..tm ciyim sayısala geçicem 2 yıllık sağlık bölümlerini kazanma şansım nedir sizce..çünkü öncelikli olarak meslek liselrini alıyolar

Son düzenleme:
eğer puanını yuksek tutarsan girersin ama çok zorlanırsın meslek lisesindekınler temelını bılıp gıdıyorlar sen orda 0 olcaksın biiremeye bılırsın dıkkatlı karar vermelısın.

artık 0.15 ve 0.12 yle çarpılıyor puanlar yani arada çok fazla fark yok eskisi gibi.

çok çalışır ve yüksek puan alırsan girersin ama kendi alanının sınavlarına da girip kendini garantiye al bence

çok saolun arkadaşlar...şöle bişi var eğer sayısala geçersem kendi bölümüme çalışamam zaten nisana kadar feni ve matı halletmeye çalışırım..kafam çok karıştı..hemşirliği kazanmam zor olur mu yada hemşirelik olmazsa 2 yıllığa giremezmyim napcam bilmiyorum bir an önce karar vermeliyim 1 aya kadar dersaneler başlıcak

Arkadaşlar 2 yıllık üniler için sınavsız geçiş kalkıyormu gelecek sene kesin yoksa söylentimi

arkadaşlar yardım etcek yok mu ya...karar vermem lazım..sayısala geçersem her şey değişmiş olacak yanlış bi karar verirsem daha şansım olmaz..hemşireliği yapabilirmiyim veya 2 yıllık sağlık bölümlerini tercih etsem bi eşit ağırlıkçı olarak kazanma olasılığım nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…