• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tlf açılmıyor acil yardım

walker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
1.468
1
156
Diğer
kızlar 3600 nokia tlf var açılmıyor çıldırcam
bugun yere düştü kapattım kapanmadım açıyorum açılmıyor
annemlerın hbr yok bi duysalar kafamı kırarlar yardım ltf

gösteremem :S annem sabah düşürdüm için çok kızmıştı şimdi çalışmıyor dersem kafamı kırar üstelik daha tlf alalı 6 ay oldu:S

canım bi sakin ol önce düşmeyle telefona bişey olmaz benimkine olurdu olsa... habire yerde garibim

telefonum neyse pilini ve simini çıkarıp bekle tekrar tak ve aç bakalım hem şarjın varmıydı??

tlf benım ?
tlf şarjı var
tlf şarja takınca ekranda şarjı oluyor işareti geliyor
ve ışıkda normal ama açılmıyor

canım şarja taksan bi? belki faydası olur, şarjdayken açmayı dene.

denedim tatlım açılmıyor
tlf ama şarja takınca ekrana şarj oluyor işareti geliyor ışıkta yanıyor of of

salla bi telefonu, ne bileyim vur falan. düşen telefon bozulmazki öyle çabuk. balkondan düşen telefonun bile çalıştığını biliyorum ben.
bataryayı çıkar, sim'i çıkar geri tak falan.
çalışır umarım.

kesinlikle bataryayı ve simi takıpn çıkar nçalışır bence.. panik yapma hergün telefonunamı bakıyo annen en kötü

sabah hemen telefoncuya gidersin garantisi yokmu ama bozulma ihtimali yok bence..

tlf alalı daha 6 ay oldu
şaşırdım kaldım daha önce yanlışlıkla tlf kapanmadan bataryayı çıkarmıştım
ama böyle olmamıştı daha önce de düşürmüştüm yine böyle olmamıştı
kaç kere simi çıkarıp taktım batarya şuan takılı değil tlf şimdi tekrar takıcam

telefon seninse annen niye kızsın yahu?
bende onun telini bozdun sandım.
bak şimdi teli şarja tak tam dolana kadar bekle tekrar açmayı dene.
şarjı tam dolana kadar açmayı deneme ama.
açılmazsa bataryasını çıkar tak tekrar dene.
bi düşmeyle telefon bozulsaydı ohoo benimkinin düşmediği yer kalmadı :)

Pil dolma ışığı da yanıyo diyosun. En son kullandığım telefon bikaç hafta açılmadı, şarj da olmuyodu ümidi kesmiştim, en son denedim kendi kendine açıldı. Şarj da oluyomuş seninki kesin açılır. Arkadaşların dediği gibi bataryayı takıp çıkaracaksın sonra da açılmazsa şarjda bırak tamamen dolmasını falan bekle :sinifsinif:

benimde telim cok siddetli sekilde dusmemisti.acilmiyordu.tamire verdim.dusmeden dolayi acilmiyormus.hafizasinda sorun cikmisti.evden ciktiginda tamire gotur hemen hallederler..olabilir boyle seyler..duserde,kirilirda..annene guzel sekilde soylersen birsey demez herhalde..fisfisfis

kızlar çok tşk ediyorum herkese ama nasıl oldu anlamadım
arkadaşım bataryanı 5 dk buzdolabının kuru yerinde beklet snr tak dedim yaptım açılmadı önce snr şarja taktım orda kalsın açılana kadar dedim
snr tepesindeki açma kapama düğmesine sürekli bastım biranda açıldı çok şaşırdım acayipde sevindim
ama şimdide kapama düğmesine bastığım zaman tercihler kısmı çıkıp kpata yeri çıkması gerekiyor ama çıkmıyor:S:S:S

gelir cnm gelir dert etme sen yeni telefon daha olmadı garantiye verirsin annen tercihleremi bakıcak yahu

açıldıysa üzülme artık:)

çitf hat kullanıyorum şimdi tekrar kapatmaya çekinirim tlf
onu takamam ben tlf içini temizleğim en güzeli yarın bir tlf götüreyim:S

Back