Tiz sesli solunum sorunu

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.692
1.056
133
Merhaba kızlar, sizelere bir şey danışmak istiyorum ben covit salgının basında covit geçirdim yani bi buçuk sene olurcak nerdeyse belkide daha fazla , o dönem hastalığı geçirirken solunum sıkıntısı yaşadım hırıltı vardı ciğerlerimde, atlatikdan sonra muayne de oldum bir sıkıntı kalmamış ciğerlerimde dendi , ama benim halen tiz sesli , islik gibi solunumum var sürekli değil ama ara ara yatar pozisyonda oldum zamanlarda çoğu zaman mevcut , böyle bi durumu olan varmı nedendir acaba , sigara kulanıyorum bu arada onun mu etkisi oluyor. Önceler de içiyordum ama bu kadar çok değil ,o mu tetikliyor yada içenler de bu problem varmı cok kulandim icin mi oluyor. Eskiden tek tük içerdim böyle bi problemim yokdu , şimdiden yorum yazicak olanlara tesekur ederim :)

merhabalaar, ben covid geçirmedim ama bende de aynı durum var. hatta nefes darlığı da çekiyorum özellikle çok yemek yediğim zaman ben 3 ayda 2 kere göğüs hastalıkları doktoruna gittim. elle tutulur bir şey çıkmadı. hatta hep olabiliteler üzerine konuştular. astım başlangıcı da olabilir, psikolojik de olabilir(bu bahsettiğim nefes darlığı hakknda), veya bahar geçişi de olabilirmiş. hırıltılı solunum da bronşlar tıkalı olunca oluyormuş. tavsiyem elma sirkesi ile suyu seyreltip burun gargara işlemi yap canım. bir de marka vermek yasak mı bilmiyorum ama çam kozalağı şurubu var. istersen özelden markasını yazarım. onu kullan. ben farklı bi marka almıştım memnundum ama sonra daha çok satılan ve iyi olduğuna inandığım bi ürün buldum ona başlayacağım bakalım. ben de sigara kullanıyorum. o da tetikliyor tabii. keşke bırakabilsek. ben çoook evhamlı olduğum için habire en ufak bi şeyde internetten araştırma yapıyorum sonra daha beter psikolojik çöküyorum çünkü parmağım ağrısa kanser belirtisi diyor doktora da ben koah olabilir miyim demiştim kadın yok artık diyip gülmüştü ve psikolojik olarak iyi hissetmem için astım hastalarının kullandığı ağızdan alınan hava ilacı var ya ondan verdi, zor durumda kalırsan kullanırsın diye ve hiç kullanmadım sen yine de bi doktora görün canım bronşit için vs bi kaç şurup ilaç verirler. dediğim ürüne de bi bak istersen özellikle sigara içenlerin kullanması gereken bir ürün :)

Sigara kullaniyorsan dedigim gibi akciger Röntgeni cektir bakalim beyaz leke var mi ona baktirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…