- 6 Mayıs 2017
- 335
- 661
- 33
- 37
- Konu Sahibi pembebalerin
-
ben varim d smarttan gectim tvbu ya ama şimdi olsa d smarti tercih ederim int ve tv kanallari cok daha güzel. tvbunun netini cok begenemedim malesef sözleşmenin bitmesini bekliyorum.Merhaba arkadaslar.reklam olurmu acaba emin degilim ama eger sorun yaratacak bir konuysa kapatilabilir konum munecim.
cok uzatmadan konuya gireyim.evimize net baglatmak istedim basvuru yaptim bugun aradilar ve net basvurusu yaptigimiz icin tivibu ucretinde indirim kazandigimiz bilgisini verDler aylik 5 tl ye geliYormus.normalde sanirim 40 tl imis.yalniz sorun su ki ben Tivibu hskkinda pek birsey bilmiyorum.kullananlariniz vardir illaki aranizda.tavsiye edermisiniz arkadaslar.ne gibi arti ve eksileri var.cok tesekkur ederim simdiden cevaplariniz icin
Merhaba arkadaslar.reklam olurmu acaba emin degilim ama eger sorun yaratacak bir konuysa kapatilabilir konum munecim.
cok uzatmadan konuya gireyim.evimize net baglatmak istedim basvuru yaptim bugun aradilar ve net basvurusu yaptigimiz icin tivibu ucretinde indirim kazandigimiz bilgisini verDler aylik 5 tl ye geliYormus.normalde sanirim 40 tl imis.yalniz sorun su ki ben Tivibu hskkinda pek birsey bilmiyorum.kullananlariniz vardir illaki aranizda.tavsiye edermisiniz arkadaslar.ne gibi arti ve eksileri var.cok tesekkur ederim simdiden cevaplariniz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?