• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tivibu uyeligi yardim

pembebalerin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
335
661
33
37
Merhaba arkadaslar.reklam olurmu acaba emin degilim ama eger sorun yaratacak bir konuysa kapatilabilir konum munecim.
cok uzatmadan konuya gireyim.evimize net baglatmak istedim basvuru yaptim bugun aradilar ve net basvurusu yaptigimiz icin tivibu ucretinde indirim kazandigimiz bilgisini verDler aylik 5 tl ye geliYormus.normalde sanirim 40 tl imis.yalniz sorun su ki ben Tivibu hskkinda pek birsey bilmiyorum.kullananlariniz vardir illaki aranizda.tavsiye edermisiniz arkadaslar.ne gibi arti ve eksileri var.cok tesekkur ederim simdiden cevaplariniz icin

Yıllarca tivibu ve ttnet kullandım. Bir sene önce dsmart’a geçtim. Geçmez olaydım:bicak: ne tv kanallarında ne internetinde bişey var. Net durmadan kopuyo yan odadan zor çekiyo.

Bu tv hizmetlerinde en iyi tivibu bence. Durdur geri al. Sonra otomatik kayıt var kanalların. Kanal listeside çok iyi bence.
Tabi birazda zevk meselesi.

arkadaslar cevaplariniz icin tesekkur ederim peki bu tivibu net paketi falan nasil oluyor mesela belgesel kanali actik izledik nettenmi gidiyor nasil oluyor cokmu cahilim :110::işsiz: tivibu nasil birsey hic bilmiyorum

simdi netten baktimda olumsuz yorumlarda baya fazla en iyisi hic baslamayayim kampanyalar surekli oluyorsur zaten daha sonra aklimiza yatarsa yine basvururuz zaten cok tesekkur ederim

bizde kullaniyoruz aylik 3 tl.baska hatta gecince 10 tl oldu ama memnunuz bi kotukugunu gormedik:)

Merhaba arkadaslar.reklam olurmu acaba emin degilim ama eger sorun yaratacak bir konuysa kapatilabilir konum munecim.
cok uzatmadan konuya gireyim.evimize net baglatmak istedim basvuru yaptim bugun aradilar ve net basvurusu yaptigimiz icin tivibu ucretinde indirim kazandigimiz bilgisini verDler aylik 5 tl ye geliYormus.normalde sanirim 40 tl imis.yalniz sorun su ki ben Tivibu hskkinda pek birsey bilmiyorum.kullananlariniz vardir illaki aranizda.tavsiye edermisiniz arkadaslar.ne gibi arti ve eksileri var.cok tesekkur ederim simdiden cevaplariniz icin
ben varim d smarttan gectim tvbu ya ama şimdi olsa d smarti tercih ederim int ve tv kanallari cok daha güzel. tvbunun netini cok begenemedim malesef sözleşmenin bitmesini bekliyorum.

bende tivibu kullanıyorum memnunum. haftasonu fılm seyredıyorum. ayrıca guzel kanallar var

Guzel ustelik ucuz ama sadece 6 ay 5 tl diye biliyorum sonra 35 40 tl yine ucuz.
Anteninize baglaticaksaniz alin internete baglaticaksaniz donma kopma olabiliyor.

Annemde digiturk var bende tivibu. Digiturk her yagmurda ruzgarda bozulur,tivibu hic ariza yapmadi bugune kadar. Sorunsuz calisiyor,kanallar kaliteli ve guzel. Butun gun belgesel veya klasik muzik acik cok memnunum. Programi basa alabiliyoruz kaydedebiliyoruz. Bence kullanin

Bana da geldi o telefon yanlız sunu belirtmeliyim paketleri var.
Ben full paket yani sinema da olan paketlerini sordum 45 dediler.
5 tl dedikleri sadece normal tv uydu kanalları iyi araştırın derim.
Ben zaten tv nin içinden hd olarak kanal izliyorum boş yere 5 tl vermek istemedim.
Dsmart kullandım digitürk te ama d smarttan memnun kaldım sebebi de maddi olarak zor durumda kalmıştık ve kanal kapatılmıştı biz ödeme yapamadık.
Aynı zamanda digiturk de öyleydi.
Sonra kredi çektik ödeyecektik sağolsun d smart kanalı kapattııgı ve hizmet vermediği için bizden 50 tl alırken.
Digitürk her ay hizmet vermediğive kapalı oldugu halde fatura kesmiş ve 500 tl ödettirmişti bize.
Ttnette öyle hizmet vermese de fatura gelmeye devam eder ta ki borcunuzu ödeyip kapatana kadar.

Back
X