Titizlik hastalığı

Ben yaşadığım için çok iyi biliyorum şiddetli olduğu zamanlarda yaşadıklarımı ben bilirim maalesef insanlarımız psikolojik rahatsızlıklara böyle tepkiler veriyorlar Allah ıslah etsin :KK12:

Kinadiginizsey basiniza gelmeden olmezsiniz diye hadis var .Kimin basina ne gelecegi belli olmaz,size de gecmis olsn ..

Olur İstanbul'da değiliz ama gidebilir Sorun değil
O zaman İstanbul Fatih'te kendi muayenehanesi var Cerrahpaşa tıp Fakültesi'nde ayrıca prof dr Musa tosun ben memnun kaldım kendisinden Allah iyilik versin çok zor gerçekten :KK51:

Ciddi ve tedavi edilmesi gereken bir hastalik..

Lisede müzik hocam anlatmıştı. Halasi cok titizmis, enistesi de hastalik sonrasi felç geçirmiş belden alti tutmuyor. Halasi balkon yikarken, adamcagiz seslenmis ama duymamis.. Eniştesinin tuvalet ihtiyacı varmis. Adamcagiz kendi imkanlariyla suruklenerek gitmeye baslamis, dayanamamis ve haliya birakmak zorunda kalmis adam :/ Halasi iceriye girip durumu anlayınca kalp krizi geçirmiş, hayatını kaybetmis..

Amacim kensinlikle korkutmak değil, sadece durumun ciddiyetini bilin istedim.. Allah kimseye böyle acı vermesin tabi ki..

Cok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

üstüne birde misafir geldi ve ben onların gülüşmelerini yakaladım buraya yazmamın sebebi ise ne gibi bir yol izlenir

Şuan baska insanlar yerine ben utandım.
Nasıl bi cahillik nasıl bi ayıptır bu.
Kendi hayatlarını eşeleyip kendilerine gülsünler.
İkiside hastalık hangisine gülünebilir ki?
Allah önce bu hastalıklı inssnlara şifa versin.
Halanız için yardım almalısınız, çok geçmiş olsun.

X