Titizlik hastalığı

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.937
3.727
Herkese iyi Akşamlar bir sorun olduğunda buraya yazmaya çalışıyorum ve çok yardımcı oluyorsunuz Sağolun neyse konuyu uzatmıyım bugün babaannemlere gittim iki bekar halamla birlikte oturuyor (halam Sedef hastası ) ve çok titiz bu bir hastalıksa çok ilerlemiş ve insanların içtiği bardağı hemen deterjana koyup bırakıyor,sürekli insanların dokunduğu kapıyı temizliyor ve bütün bunlarla uğraştığı için kendine hiç mi hiç zaman ayırmıyor Bana bu durumdan çok yorulduğunu ve her iki hastalıktan da kurtulmak istediğini söyledi eski halime dönmek istiyorum dedi üstüne birde misafir geldi ve ben onların gülüşmelerini yakaladım buraya yazmamın sebebi ise ne gibi bir yol izlenir

mutlaka psikolojik destek almasi lazim. baska care yok canm ya boyle kendisi ugrasarak düzelmez. allah yardimcisi olsun.

Kimin gulusmelerini yakaladin ,titiz diye halana mi guluyolar ..

tipta obsesif kompulsif deniyor bu hastaliga. mutlaka yardim almali. zamanla duzelecek turden degil aksine zamanla artan cinsten bi rahatsizlik bu. kolayliklar diliyorum

evet halaniz okb kesinlikle.ben de yillardir yasayan biri olarak soyleyeyim yasadigim yerdeki halktan igreniyorum,eve biri gelirse gittiginde dokundugu heryeri dezenfektanla siliyorum,mesela suan internet bozuk eve adam gelecek simdiden karalar bagladimilac kullandim ama o bile tamamen bitirmiyor.turkiyedeyseniz hem ilac hem psikoterapiyle tedavi ediliyor,bilginiz olsun

Evet Türkiye deyiz siz tedavi oldunuz mu inşallah tamamen kurtulur

Evet Türkiye deyiz siz tedavi oldunuz mu inşallah tamamen kurtulur
benim acilar icinde olmesini diledigim bir din hocasiyla basladi cocukken,yetiskin oldugumda ozel devlet bir suru doktora gittim,sasirtici bir sekilde devletteki doktor daha ilgiliydi,1 yada 2 yil ilac kullandim,ama o bitirmiyor perdeliyor bence ve bu hastaligin cozumu dedigim gibi psikoterapiyle devam eden ilac tedavisi,tek basina olmuyorsu an iyiyim ama seyahat ucus oncesi(ucak korkum yok)heyecanli olaylarda tavan yapiyor

Geçmiş olsun..

Ben tedavi oluyorum İstanbuldaysanız doktor tavsiyesinde bulunabilirim

Gulerken yakaladiginiz insanlari keske o anda bozsaydiniz ,rahatsiz insanla dalga gecen beyin ozurluleri cidden anlamiyorum ...
Ben yaşadığım için çok iyi biliyorum şiddetli olduğu zamanlarda yaşadıklarımı ben bilirim maalesef insanlarımız psikolojik rahatsızlıklara böyle tepkiler veriyorlar Allah ıslah etsin

Önlem alınmazsa zamanla dahada ilerliyor diye biliyorum..
Çok zor,Allah yardımcısı olsun..Tedavi sart..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…