Evet aynenKimin gulusmelerini yakaladin ,titiz diye halana mi guluyolar ..
Çok Sağolun mutlaka bu konuda ikna etmeliyimHalanız yüksek ihtimalle bir OKB hastası. Psikiyatrik tedavi görmesi gerekli. Geçmiş olsun.
Evet Türkiye deyiz siz tedavi oldunuz mu inşallah tamamen kurtulurevet halaniz okb kesinlikle.ben de yillardir yasayan biri olarak soyleyeyim yasadigim yerdeki halktan igreniyorum,eve biri gelirse gittiginde dokundugu heryeri dezenfektanla siliyorum,mesela suan internet bozuk eve adam gelecek simdiden karalar bagladimilac kullandim ama o bile tamamen bitirmiyor.turkiyedeyseniz hem ilac hem psikoterapiyle tedavi ediliyor,bilginiz olsun
Onları gördüklerimi gördüler Allah Islah etsin böylelerini ne diyeyimGulerken yakaladiginiz insanlari keske o anda bozsaydiniz ,rahatsiz insanla dalga gecen beyin ozurluleri cidden anlamiyorum ...
benim acilar icinde olmesini diledigim bir din hocasiyla basladi cocukken,yetiskin oldugumda ozel devlet bir suru doktora gittim,sasirtici bir sekilde devletteki doktor daha ilgiliydi,1 yada 2 yil ilac kullandim,ama o bitirmiyor perdeliyor bence ve bu hastaligin cozumu dedigim gibi psikoterapiyle devam eden ilac tedavisi,tek basina olmuyorEvet Türkiye deyiz siz tedavi oldunuz mu inşallah tamamen kurtulur
Geçmiş olsun..benim acilar icinde olmesini diledigim bir din hocasiyla basladi cocukken,yetiskin oldugumda ozel devlet bir suru doktora gittim,sasirtici bir sekilde devletteki doktor daha ilgiliydi,1 yada 2 yil ilac kullandim,ama o bitirmiyor perdeliyor bence ve bu hastaligin cozumu dedigim gibi psikoterapiyle devam eden ilac tedavisi,tek basina olmuyorsu an iyiyim ama seyahat ucus oncesi(ucak korkum yok)heyecanli olaylarda tavan yapiyor
sizin halaniza da gecmis olsunGeçmiş olsun..
Ben tedavi oluyorum İstanbuldaysanız doktor tavsiyesinde bulunabilirimHerkese iyi Akşamlar bir sorun olduğunda buraya yazmaya çalışıyorum ve çok yardımcı oluyorsunuz Sağolun neyse konuyu uzatmıyım bugün babaannemlere gittim iki bekar halamla birlikte oturuyor (halam Sedef hastası ) ve çok titiz bu bir hastalıksa çok ilerlemiş ve insanların içtiği bardağı hemen deterjana koyup bırakıyor,sürekli insanların dokunduğu kapıyı temizliyor ve bütün bunlarla uğraştığı için kendine hiç mi hiç zaman ayırmıyor Bana bu durumdan çok yorulduğunu ve her iki hastalıktan da kurtulmak istediğini söyledi eski halime dönmek istiyorum dedi üstüne birde misafir geldi ve ben onların gülüşmelerini yakaladım buraya yazmamın sebebi ise ne gibi bir yol izlenir
Ben yaşadığım için çok iyi biliyorum şiddetli olduğu zamanlarda yaşadıklarımı ben bilirim maalesef insanlarımız psikolojik rahatsızlıklara böyle tepkiler veriyorlar Allah ıslah etsinGulerken yakaladiginiz insanlari keske o anda bozsaydiniz ,rahatsiz insanla dalga gecen beyin ozurluleri cidden anlamiyorum ...
Olur İstanbul'da değiliz ama gidebilir Sorun değilBen tedavi oluyorum İstanbuldaysanız doktor tavsiyesinde bulunabilirim