Yapıyor zaten sorun da ordaRahatsızsa kendi yapsın...
Eşim aşırı titiiz, temizlik hastası... Bende severim temiz olmayı dikkat ederimm ki bana zaten çevrem evin çok temiz düzenlisin vs diyor lakin, eşimin benden 10 kat belki daha fena bu takıntısı bazen cidden zorluyor. Acaba diyorum benim yaptıgım temizliğimi beğenmiyor lakin öyle değil güzel olıyor diyor. Kafam karısık yani. (Annesi kız gibi yetiştirmiş ) elbette iyi benim için ama fazlası da zarar malum..
Verin eline bezi silsin dursun
Kendisi bunun farkında mı? Takıntı derecescinde olduğunu düşünüyorsaniz yardim almasını onerdiniz mi?aşırı titiiz, temizlik hastası
İkizler yok cidden kV de öyle diyor kiBaşakburcu mu? Ayrıca kız gibi yetiştirmiş nedir ya? Ne güzel işte evi temiz tutuyor sana yardım eder
Hahah güzel bir fantezi denicemAynen ya böyle koca her eve lazım ama eleştirmeyecek laf etmeyecek kendisi temizler oh missama birlikte temizlik yapmak o köpüklerle oynamak birbirine köpük sıçratmak çok eğlenceli olur. Zihnimde bir an temizlikle fantezi kurdum
Koptum ya işten gelip silmesiYapıyor zaten sorun da ordazaten işten yorgun geliyor bide bazen sagı solu siliyo ilk başlards takmıyordum da artık takılıyorum
Ya ben temiz olmayı ,temizlik yapmayı seviyorum, başka erkekler gibi değilim diyorKendisi bunun farkında mı? Takıntı derecescinde olduğunu düşünüyorsaniz yardim almasını onerdiniz mi?
Hayaller köpük partisi hayatlar elinde sarı bezle söylenen kocaAynen ya böyle koca her eve lazım ama eleştirmeyecek laf etmeyecek kendisi temizler oh missama birlikte temizlik yapmak o köpüklerle oynamak birbirine köpük sıçratmak çok eğlenceli olur. Zihnimde bir an temizlikle fantezi kurdum
Bekar olduğun çok belliAynen ya böyle koca her eve lazım ama eleştirmeyecek laf etmeyecek kendisi temizler oh missama birlikte temizlik yapmak o köpüklerle oynamak birbirine köpük sıçratmak çok eğlenceli olur. Zihnimde bir an temizlikle fantezi kurdum
Belki ona terapi gibi geliyordur bırakın silsin sürekli yaparsa sıkıntı sizin yaptığınızı beğenmezse laf ederse sıkıntıYapıyor zaten sorun da ordazaten işten yorgun geliyor bide bazen sagı solu siliyo ilk başlards takmıyordum da artık takılıyorum