kartuşla yapmam artık zaten.çok cnm yandı koltuk altımıda fana yaptı şimdi tişörtüm değdikçe acıyo koltuk altlarımda bide ilk seferde almıo gerçekten oysaki bacaklarımı çok rahat yapıodum.çokda güzel ve çabuk oluyo ama hassas bölgeler için sanırım teneke kutuda olanlar en iyisi.deplissimayı bende duydum.en iyisi o sanırım ama marketlerde bulunmuyo gene en el altı olan sesu yada vivet onlara kalıyoruz açıkcası
ben agda konusunda super cahilmisim onu anladim;
bugune dek sadece agda bandi ya da bioderin sirli agdasini kullandim (cook eskileri hatirlamiyorum)
kartus nedir aklimda bulunsun almayayim?
etim koptu .....EVET bu gün bikini bölgeme şu ağda ısıtıcı makinalarla sir ağda yapmaya kalkıştım arkadaşlar ve resmen derimi kaldırdı.bir parça ince deri gördüm bezin üzerinde malum aynayla baktığımda üst ince derim kalkmıştı ay içim fenalaştı ve bıraktım orda zaten... daha önce kuaförde yaptırmıştım ama böyle birşey başıma gelmemişti.acaba kullandığım sir ağdadanmı bilemiyorum sesunun titanyumlu olan pembe renkli kartuşunu kullandım.kıllarım çok sağlam olduğu için normal sir almadı.acaba yanlış bölgedemi kullandım bilemiyorum.sizde bu kartuşlara dikkat edin bu arada koltuk altlarınıda alırken tam alamadığı için bi kaç kere aynı yere sürmek zorunda kaldım ve kısım kısım morluklar kan çökmeleri oldu.bayram temizliğim faciayla sonuçlanıodu yani.
konuyla ilgili olarak bilen arkadaşlar acaba hangi tip sir ağdalar hangi bölgenizde daha sağlıklı sonuç veriyor bunları lütfen tecrübelerimize dayanarak paylaşalım....
kartuş böyle bir şey canım ama farklı renkleri de var tabi.
ben kartuşa karşı değilim, bacaklarda falan çok güzel kullanılabiliyor ama dediğimiz gibi bikini bölgesinde çok riskli.aşağılarda riskli daha doğrusu.oralar çok hassas gerçekten de kopartabilir. ama bacak, kol vb yerlerde rahatlıkla kullanabilirsin. incecik sürüp bez ile çekmen gerekiyor
en korktuğum şey çok geçmiş olsun oldum olası ağda yapamadım bu gidişlede yapamicam heralde..dikkat et bidakine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?