etim koptu .....EVET bu gün bikini bölgeme şu ağda ısıtıcı makinalarla sir ağda yapmaya kalkıştım arkadaşlar ve resmen derimi kaldırdı.bir parça ince deri gördüm bezin üzerinde malum aynayla baktığımda üst ince derim kalkmıştı ay içim fenalaştı ve bıraktım orda zaten... daha önce kuaförde yaptırmıştım ama böyle birşey başıma gelmemişti.acaba kullandığım sir ağdadanmı bilemiyorum sesunun titanyumlu olan pembe renkli kartuşunu kullandım.kıllarım çok sağlam olduğu için normal sir almadı.acaba yanlış bölgedemi kullandım bilemiyorum.sizde bu kartuşlara dikkat edin bu arada koltuk altlarınıda alırken tam alamadığı için bi kaç kere aynı yere sürmek zorunda kaldım ve kısım kısım morluklar kan çökmeleri oldu.bayram temizliğim faciayla sonuçlanıodu yani.
konuyla ilgili olarak bilen arkadaşlar acaba hangi tip sir ağdalar hangi bölgenizde daha sağlıklı sonuç veriyor bunları lütfen tecrübelerimize dayanarak paylaşalım....
konuyla ilgili olarak bilen arkadaşlar acaba hangi tip sir ağdalar hangi bölgenizde daha sağlıklı sonuç veriyor bunları lütfen tecrübelerimize dayanarak paylaşalım....