• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

titanyumlu sir ağda etimi kopardı

NaruTo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
196
3
96
İstanbul
etim koptu .....EVET bu gün bikini bölgeme şu ağda ısıtıcı makinalarla sir ağda yapmaya kalkıştım arkadaşlar ve resmen derimi kaldırdı.bir parça ince deri gördüm bezin üzerinde malum aynayla baktığımda üst ince derim kalkmıştı ay içim fenalaştı ve bıraktım orda zaten... daha önce kuaförde yaptırmıştım ama böyle birşey başıma gelmemişti.acaba kullandığım sir ağdadanmı bilemiyorum sesunun titanyumlu olan pembe renkli kartuşunu kullandım.kıllarım çok sağlam olduğu için normal sir almadı.acaba yanlış bölgedemi kullandım bilemiyorum.sizde bu kartuşlara dikkat edin bu arada koltuk altlarınıda alırken tam alamadığı için bi kaç kere aynı yere sürmek zorunda kaldım ve kısım kısım morluklar kan çökmeleri oldu.bayram temizliğim faciayla sonuçlanıodu yani.

konuyla ilgili olarak bilen arkadaşlar acaba hangi tip sir ağdalar hangi bölgenizde daha sağlıklı sonuç veriyor bunları lütfen tecrübelerimize dayanarak paylaşalım....

sen mi yanlış kullanıyosun aceba çekerken dikey çekmemeye çalış cildine paralel çekmelisin bi de bu sir ağdalar fena yapışıyo ve gerçekten tehlikeli bence o bögeye sir ağda uygulaması riskli ama bazı sir ağdalar çok yumuşak olabiliyo mesela sesunun kavanozdaki sir ağdasından kullanmıştım hiç sir ağda gibi değildi normal ılık ağdasından çok farklı gelmemişti bana çok sert sir ağda kullanma bikini ve genitale parçalayan çok oralarını ve sesu ürünleri de kaliteli değil bence bi de ağda yapmadan evvel ilgili bölgeye pudra sür

CAnım bikini bölgesinde kartuş ağda kullanılmaz Depilissimanın Titanyum tablet yada titanyum konserve ağdasını kullan ağda markası çok önemli ağda kalitesiz olunca iyi almıyor 2. 3 defa denediğindede o bölge morarıyor ve tahriş oluyor hele heleki bikini bölgesi en hassas bölge kartuş ile çok zor tekrar geçmiş olsun

kartuşla yapmam artık zaten.çok cnm yandı koltuk altımıda fana yaptı şimdi tişörtüm değdikçe acıyo koltuk altlarımda bide ilk seferde almıo gerçekten oysaki bacaklarımı çok rahat yapıodum.çokda güzel ve çabuk oluyo ama hassas bölgeler için sanırım teneke kutuda olanlar en iyisi.deplissimayı bende duydum.en iyisi o sanırım ama marketlerde bulunmuyo gene en el altı olan sesu yada vivet onlara kalıyoruz açıkcası

kartuşla yapmam artık zaten.çok cnm yandı koltuk altımıda fana yaptı şimdi tişörtüm değdikçe acıyo koltuk altlarımda bide ilk seferde almıo gerçekten oysaki bacaklarımı çok rahat yapıodum.çokda güzel ve çabuk oluyo ama hassas bölgeler için sanırım teneke kutuda olanlar en iyisi.deplissimayı bende duydum.en iyisi o sanırım ama marketlerde bulunmuyo gene en el altı olan sesu yada vivet onlara kalıyoruz açıkcası

geçmıs olsun cnm. depilissima agdayı kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabılırsın .bende depilissimanın kalıp ağdasını kullanıyorum bıkını bölgemde. bacaklarda ise roll-on baslıklı agdayı kullanıyorum pratik oluyo..

canım benimmmm kartuşu sakin dudak bölgesinde kullanma orası çok hassas bikini bölgesinin sadece en üst yerinde kullanabilirsin ama altlara sakıın ama sakın inme zaten oralar çok hassas.kalıp olanlardan kullan alt kısımlara.kıyamam çok geçmiş olsun tatlım

ben agda konusunda super cahilmisim onu anladim;
bugune dek sadece agda bandi ya da bioderin sirli agdasini kullandim (cook eskileri hatirlamiyorum)
kartus nedir aklimda bulunsun almayayim?

kartuş makinalar için üretilmiş sir ağda kutusu.böle dikdörtgen şeklinde ama kullanması gerçekten profosyenellik istiyor.sadece bikini bölgesi için değil koltuk altı içinde öyle.çünkü iyi çekemesseniz tüyler kalıyor.ağdada orda kalabiliyor.bir daha aynı yere yapmamanız gerekiyor yapıncada resmen kan çöküyor.bende öyle oldu şahsen.özellikle titanyumlu olan pembe renkteki kartuş.resmen canımdan can gitti ki ben acıya dayanıklı bi insanımdır kolay acıdı demem yani.valla bu konuda acemi olanlar yalnız denemesinler bu işi benden tavsiye.ben bide kendime normaldede ağda yaparım deneyimli sayılırım ama kartuş ta bu deneyim pek sökmedi:))))

ben agda konusunda super cahilmisim onu anladim;
bugune dek sadece agda bandi ya da bioderin sirli agdasini kullandim (cook eskileri hatirlamiyorum)
kartus nedir aklimda bulunsun almayayim?

yeni_resim_751.jpg

kartuş böyle bir şey canım ama farklı renkleri de var tabi.
ben kartuşa karşı değilim, bacaklarda falan çok güzel kullanılabiliyor ama dediğimiz gibi bikini bölgesinde çok riskli.aşağılarda riskli daha doğrusu.oralar çok hassas gerçekten de kopartabilir. ama bacak, kol vb yerlerde rahatlıkla kullanabilirsin. incecik sürüp bez ile çekmen gerekiyor

aay geçmiş olsun :( bikini bölgesi çok hassas. özellikle dudak kısmının derisi çok ince, bu nedenle kek ağda kullanılmalı,spatula yardımı ile sürülerek elle çekilmesi gerekir. ama bence en iyisi o bölge için güzellik merkezine gitmek gerekir. Koltukaltı içinse o bölgede kıllar çok farklı yönlerde çıkıyor.kılların çıkış yönüne göre sürüp almak lazım. koltukaltı da çok hassas old. için 2 kez aynı bölgeye ağda sürmek tahriş olmasına neden oluyor.

sir agda bır kac defa aynı yere uygulanmaz en fazla ıkı defa olabılır o da ınce tabaka halınde bu sekılde olmassa derıyı cekersınız bılen bırısının yapması daha dogru olur derı kalktıgı zaman medıcasol yada bepanten merhem surersenız acısı kalmaz bır kacgun ıcındede yara kabuk baglayıp ortadan yok olur

büyük geçmiş olsun bu hem kullandığın ağdadan hemde ısıtıcıdan kaynaklanır kuaförüne sorduğunda kullandığı markayı sana söylerdi ve %90 tanaçan depilissima der canım büyük geçmiş olsun sana
etim koptu .....EVET bu gün bikini bölgeme şu ağda ısıtıcı makinalarla sir ağda yapmaya kalkıştım arkadaşlar ve resmen derimi kaldırdı.bir parça ince deri gördüm bezin üzerinde malum aynayla baktığımda üst ince derim kalkmıştı ay içim fenalaştı ve bıraktım orda zaten... daha önce kuaförde yaptırmıştım ama böyle birşey başıma gelmemişti.acaba kullandığım sir ağdadanmı bilemiyorum sesunun titanyumlu olan pembe renkli kartuşunu kullandım.kıllarım çok sağlam olduğu için normal sir almadı.acaba yanlış bölgedemi kullandım bilemiyorum.sizde bu kartuşlara dikkat edin bu arada koltuk altlarınıda alırken tam alamadığı için bi kaç kere aynı yere sürmek zorunda kaldım ve kısım kısım morluklar kan çökmeleri oldu.bayram temizliğim faciayla sonuçlanıodu yani.

konuyla ilgili olarak bilen arkadaşlar acaba hangi tip sir ağdalar hangi bölgenizde daha sağlıklı sonuç veriyor bunları lütfen tecrübelerimize dayanarak paylaşalım....

arkadaşlar genital bölge için ince uçluları var lütfen bu resimde gösterdiğin azulen yani pudrasız hassas ciltlerin kullanmaması gereken yada pudra takviyesiyle kullanması gereken bir ağda dikkatli olalım
yeni_resim_751.jpg

kartuş böyle bir şey canım ama farklı renkleri de var tabi.
ben kartuşa karşı değilim, bacaklarda falan çok güzel kullanılabiliyor ama dediğimiz gibi bikini bölgesinde çok riskli.aşağılarda riskli daha doğrusu.oralar çok hassas gerçekten de kopartabilir. ama bacak, kol vb yerlerde rahatlıkla kullanabilirsin. incecik sürüp bez ile çekmen gerekiyor

en korktuğum şey çok geçmiş olsun oldum olası ağda yapamadım bu gidişlede yapamicam heralde..dikkat et bidakine

çok geçmiş ya bnde sesunun ağdalarını kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım aslında depilissima almak istyorum bulunduğım yerde bulamıyorum
ince bi tabaka halinde sürüp hızlı çekmek lazım koltuk altı ve bikini bölgesi içinde tenekelrde olanlardan kulln spatula ile sür çok dikkat et ya zaten çok hassas yerler tekrar geçmiş olsun

canım aynen dediğin kartuştan kullandım ve tövbe ettim ağdaya.. emla kremle uyusturdum önce sonra sürdüm fakat acı hissetmediğimden nasıl zorladığımı bilemedim..yaa bitti yarım saat sonra emlanın etkisi gecti kıpkırmızı oldu.ertesi gün bir baktım resmen tiksindim kendimden.çatlak çatlak olmus ve derim ayrılmıs kurumus dökülüyor pul pul ve acaip canım yanıyordu.bir bucuk hafta cektim o acıyı.sakın denemeyin....şimdi üzellik merkezne gidicem bugün randevu aldım.ne uğrasıcam yaa hem cildim hassas hem usulünü bilmiyorum.bi bkini bölgesi 18 lira.10 lira ağdaya verip zamanımı harcayıp becerememediğim için güzellik merkezleri fırsat benim için.bakalım inşallah aynısı olmaz. :50:

arkadaşlar merhaba,
koluma kartuşlu sir ağda kullandım ve haritaya döndüm resmen,çizik çizik izler kaldı şekiller oluştu resmen,herhangi bi acıma yanma hiç bişi hissetmedim nası oldu anlamadım derim çok hassas sanırım ondan oldu.aynı problemi yaşayan var mı geçti mi meraklar içerisindeyim aklım fikrim orda sürekli bepanten sürüyorum!,bişi söleyin içimi rahatlatın :/

Back