tıtanyum alyans kullanan var mı?

nrcnft

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
808
3
0
İzmir
kızlar ben 2 senelık evlıyım. yüzüklerimizi aldığımızda bilemedik bu kalın alyanslar biz aldıktan sonra çıktı.bulunduğum yerde de onlardan yoktu..şimdi nette gezinirken bu titanyum alyansları ggördum çok hoşuma gitti.eşimle değiştirmeyi düşünüyoruz yüzüklerimizi acaba kullanıpta memnun kalan var mı bu tıtanyum alyansları

titanyumu genelde diğer metallere alerjisi olanlar tercih ediyor,siz neden tercih ettiniz bilmiyorum ama bence alyans altın olmalı.ayrıca aldığınız modelin kenarları küt olduğu için rahatsız edebilir,kalın alyansta biraz daha bombeli modeller olmalı rahatlık açısından.daha önce koyduğunuz resimdeki gibi yani

eşim altın kullanmıyor benımde hoşuma gıtmıyordu artık alyansım değişiklik olsun dedım bu tıtanyumu aldım hem fıyat olarak hem de görünüş olarak hoşuma gıttı..bombelı olanın erkek olanı çok düz gibi geldi o yuzden sonrakını tercih ettik

inşallah memnun kalırsınız,biz de nişanlımla bu tarz bi model,hatta daha incesini taktığımız halde çok rahatsız etmişti kenarları.şimdi daha yuvarlak hatlı bişey kullanıyoruz ve çok rahat,varlığıyla yokluğu belli olmuyor.artık altın kullanmayan erkekler için de erkeğin alyansını çelik ya da gümüş yapıyorlar birebir,eğer tekrar değiştirmeniz gerekirse aklnızda bulunsun

ilk aldığımız altında sizin dediğiniz gibi küttü.ama çok da zorlamadı bizi açıkcası yani beni..eşim araziye giderken silah tutarken kesiyordu ama hiç aklıma gelmedi dediğiniz özellik neyse kesmez heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…