Ilk kez ben de bi yarışma kazandım. Şimdi ne yapmam gerekiyor.beklemek mi lazım?
tek tek baktın mı canm =)10 kişiden fazla (yeni üye ) kazanmış çok ilginç
Yine olmadı şans yok demekki,başka sefere artık..
müdürüm ya heycanlandırdın beni yoksa bi yanlışlık olduda kazandım mı diyeKazanan arkadaşları tebrik ederim, güle güle giyin KUUP tişörtlerinizi
Hanım,
senle beniBibibella baltalıyor, yarışmaya giriyor şansımızı yok ediyor, bana yine mi sen diyor
Çekilişte adım yok iştemüdürüm ya heycanlandırdın beni yoksa bi yanlışlık olduda kazandım mı diye
ben naptım ki sankim müdürüm sana çıkmıyorsa bize hiç çıkmaz
ay zaten bi arkadaşında dediği gibi genelde yenilere çıkmış bunlar hep kazenin oyunlarıÇekilişte adım yok iştehep senin yüzünden
ay zaten bi arkadaşında dediği gibi genelde yenilere çıkmış bunlar hep kazenin oyunlarıkocişime süprüz yapıcaktım artık ayakkabıyı kazanırım kendime süprüz yaparım
bak ya hepsimi senin
Patronuma laf etme, çekilişleri firmalar kendileri yapıyor
Ayrıca ayakkabı, Persil ve Perwoll benim
Kazanan arkadaşları tebrik ederim, güle güle giyin KUUP tişörtlerinizi
Hanım,
senle beniBibibella baltalıyor, yarışmaya giriyor şansımızı yok ediyor, bana yine mi sen diyor
bakmam mı yatek tek baktın mı canm =)
ben hep yarışmanın ortasında katılıyorumbakmam mı ya
Vay bana komplööö hanımım hiç yakışıyormuMüdürüm,
Bibiye yasakmı getirseniz ne dersin yarışmalara katılmasın,yanlış yaparsa fururum ayağından keleşimlen
Vay bana komplööö hanımım hiç yakışıyormumunecimm hanım keleşle saldırdı bana banla onu banla süresiz
Aha çete kurmak ha daha çok ban süresiMüdürüm duydun demi süresiz banlayacakmışsın benibibihanım çok heveslenme istersen ben olmasam bile el verdim kızlara onlar var nasılsa
Müdürüm duydun demi süresiz banlayacakmışsın benibibihanım çok heveslenme istersen ben olmasam bile el verdim kızlara onlar var nasılsa
Aha çete kurmak ha daha çok ban süresiduy bunları müdürüm duy
Buyur reis bir emrin mi var :tek kaş havada pis pis bakan üye smileyi:
Buyur reis bir emrin mi var :tek kaş havada pis pis bakan üye smileyi:
çetenin ortasında kaldımMüdürümün haberi var bile,bizzat kendileri bu ünvana layık buldularben yokken offisim bakıyor bu işlere
Ofisimm duydun dimi,yardımcı çete reisim benim