hayatımm kızdığın mı sinirlendin tutamıorsun kendini sigaraasız olmıcak dorsun tak kulaklıkları Sevdiğin şarkıyı dinle hareketli şarkılar din en fazla 2 dk sonra o düşünce kafadan Gidiyor ben öyle Yapıyorum tavsiem bide naneli sakıza yönelmen olurr ben öyle yapıordum nane tadı sürekli ağızda oldumu benım isteğim olmuor ama 3 cü günden sonra naneden nefret ediorsun benden demesii :):):) ondan sonrada zaten yani ufak ufak krizlerin olur kendini tutabilirsen ne mutlu sana allen caar ın kitabını al veya sende bende görüyorum herkez okuyor bu kitabı faydasını görünü söylüor bana gelior o kitap bakalım
benım bugün 12 GÜnümmm:):):) istek varmı hala dersen ewet var ama o canavarıın istediğini vermicemm vucuduma hükmedemezz ben ne istersem o dur benım ona ayırıcak vaktimm yok artıkk
ona ayırarak içmeye vaktini düşünmeye ayırırısan sorunun gene cözülürr sigara cözüm değilll
işte cnm sorun orda :S ben hem okuorm hem çalişiyorum.müşteri temsilcisiyim..ve şirkette zaten hep kulaklık takılıama müzik yasak,sakız kesınlıkle yasak...hanı cep teli bile yasak içerde düşün
zatn orda çalişmasam belki daha kolay bırakabilirdim ama cok sinirlendiriyor bazı müşteriler dayanamıyorum fakat dediğin kitabı alacağım..videosunu izlemiştim 1 gun içmedim sonra yıne başladım,istersem bırakırım diye kendımı kandırarak
alacagım pzt kitabı cnm cok sağoll
7 gündür içmiyorum sigara ama kendime ve çevremedekilere ben sigarayı bırakıyorum demedim. deniyorum kendimi. ve şunu söylüyorum kendime hep küçücük kagıda sarılmış bir tütün parçası benim gibi 66 kilo 1.68 boyunda birini yenemez heralde diyorum. 14 yıldır sigara kullanıyorum ilk kez böyle bişeye kalkıştım o küçücük şeyin benden daha güçlü oldugunu düşünmek istemiyorum. bir kere belirli içtiğiniz saatlerde yudumlayarak su için çayıda aynı ve koyu için. bolca sohbet edeceğiniz insanlarla birlikte olun ama sigara kullanmayan. gerçekten işe yarıyor. çok zor gibi görünmedi şimdilik.
bende bu konuyu araştırıyordum canım.. sigaratör diye birşey varmış.. almayı düşünüyorum.. aynen senin gibiyim... gözümü açar açmaz sigara ararım. hatta şuan bende de yanıyor( yarın sipariş vereceğim bakalım.. inşallah bırakırız..:Saruboceq:
uzmanların önerdiğini söylemek isterim sigarannın Yerine bişeyler koymak sizin bırakmanızıda dahada güçleştiricektirrr o canavarın istediği nikoteinmn bunu anlayınn sakızdı oydu buydu onlarda nikotein bulunuor ve sizin sigarayla deil sakızla nikotein almanız sağlanıcakk onun için gerek uymadan bırakmaknızı tavsie ederimm kitabıı kesinliklee okumalısıınızzz tamamen irade yöntemiyle bırakılmalıı vee hayatınızın devamını ona muhtap olmadan devam etmenin mutluluğunu duyduktan sonra gerisi kolay geliyor ama içinizdeki canavarın istediğini vermedikce onu öldürdüğünüzü düşündüğünüzde bu zevk vericekk inanın
yazılanlar okumadım ama madem bu kadar bırakmak ıstıyorsun , ısteen bıle cok ıyı bunun ıcın senı kutluyorum
bende 7 senelık ıcıcıydım 4 aydır ıcmıyorum
krız anlarımda nıkotın sakızı aldım 2 mglık olanlardan
ınan cok ıse yarıyor
kutusu 10 lıra bırsey
ıcınde 24 tane var
ben 1 kutuyla bırakmayı basardım bır dene ıstersen.. krıze gırdıgın zamanlar hemen cıgne rahatladıgını hıssedıceksın ve o el alıskanlıgın kalkıcak..
he bırde 1 haftanın sonunda benım cıldım gözle gorulur derece parlıyordu bundanda guzel bırsey olamaz