Tiryakisiyim sigaranın bırakamıyorumm yardım

melekkk__

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.391
222
38
bugunki 4. sigaram
ve nasıl bırakıcam
herşeyı bırak kokusu iğrenççççççç

sabah 2 dilim ekmek ağzıma atıp sigara yakıyorum
netteyken sigaraya gidio elim
(şu an bile yazarken içiyorum)
gece uyumadan onu söndürmeden uyuyamıyorum

nası bi tiryakılık bu..:KK43:(((((((
yardım edin yaa napimm napmalıyım

istemeyerek içiyorum içime çekmemeye çalişiyorum

onun yerine bişi koymam lazım bırakmam için ama nee?

istıyorum...beynınde bitio demeyın beynen de istemıyorum ama pis bi alışkanlık bu

bi yol söleyın onu yapayım nolur :KK43:((((((((((((((((

of söndürdüm cok kötü hissediyorum kendımı içince :KK43: senağlama

tam bugun içmiyim diyorum sabah kalkıyorum...ya bi taneden bişi olmaz başka içmem diyorum...sonra bişi oluo sinirlenıyorum,ya da yemek yıyorum aklıma geliyor...bi tane daha içeyım bi daha içmem diyorum...

AMA KENDIME VERDİĞİM BU UFAK SÖZLERİ BİLE TUTAMIYORUM.... fisfisfis

bi yol gösterin lütfennnn ağlamak istıyorum ya nası bişi bu senağlama

Canım,ilk önce kendini suçlayıp durma.Gerçekten sigarayı bırakmak kolay iş değil.Çok haklısın sigara bağımlılık olduğu için irade pek işe yaramıyor.Sen kendi kendini psikolojik baskıya sokmuşsun.Bence yerine bir şey koymana gerek yok,sadece hayatımdan bana faydası olmayan bir şeyi çıkardım diye düşün.ınan yerine yemekle ilgili bir şey koyarsan bu seferde kilo almak insanın deli ediyor.Stres üstüne stres oluyor.Benim aklıma sigara geldikçe sigaratiks diye bir seker var onu alıyorum.Bu şekerin ardından sigara yakınca sigaradan tiksinip içemiyormuşun.ıstersen bir dene.Bırakmak istiyende ,bırakanda türlü zorluk yaşıyor.Onun için moralini bozma,elbet kendine bir yol bulursun yeterki gerçekten bırakmak iste en azından ben seve seve sana destek vermeye hazırım.

Yerine birşey koymalısın kesinlikle ama bu abur cubur olmamalı :)

Aklına sigara içmek geldiğinde hemen farklı birşeylere yönel kafanı oyalayacak birşeyler bul,

Sigara paketini gözünün önünde tutma mümkünse göremediğin bir yerde olsun,

Kendine bir sınır koy yarın iki tane içeceğim gibi,

Yavaş yavaş bırak.

Asla yapamayacağını düşünme.

Bırakacaksın ben inanıyorum arkadaşım :)

kıslar sağolunnn sigaratiks şekerini bi araştırayım inş bulurum sağolun :)
allen car videosunu izledim bu aradaaaa cok ii geldi opuyorumnanaktan
bırakıcamm inşş

hayatımm kızdığın mı sinirlendin tutamıorsun kendini sigaraasız olmıcak dorsun tak kulaklıkları Sevdiğin şarkıyı dinle hareketli şarkılar din en fazla 2 dk sonra o düşünce kafadan Gidiyor ben öyle Yapıyorum tavsiem bide naneli sakıza yönelmen olurr ben öyle yapıordum nane tadı sürekli ağızda oldumu benım isteğim olmuor ama 3 cü günden sonra naneden nefret ediorsun benden demesii :):):) ondan sonrada zaten yani ufak ufak krizlerin olur kendini tutabilirsen ne mutlu sana allen caar ın kitabını al veya sende bende görüyorum herkez okuyor bu kitabı faydasını görünü söylüor bana gelior o kitap bakalım
benım bugün 12 GÜnümmm:):):) istek varmı hala dersen ewet var ama o canavarıın istediğini vermicemm vucuduma hükmedemezz ben ne istersem o dur benım ona ayırıcak vaktimm yok artıkk
ona ayırarak içmeye vaktini düşünmeye ayırırısan sorunun gene cözülürr sigara cözüm değilll

kurtulmanııı bu canavardan en büyük içtenliğimmlee istiorumm sigara içen arkadaşlarınla bir müddette görüşme istersenn ben sigara içen arkadaşımı hayatmdan Çıkardım benı bu illete o sürükledi onun bana faydası değil zrarı oldu tabi bu benım kararım ama sigaralı ortama girdinmi filimler koparr ilk günlerde cayman kolay olur ama 3 gün sonrasındada caymanın aptallık oldunu kafana yrleştirmen gerekiyorr

hayatımm kızdığın mı sinirlendin tutamıorsun kendini sigaraasız olmıcak dorsun tak kulaklıkları Sevdiğin şarkıyı dinle hareketli şarkılar din en fazla 2 dk sonra o düşünce kafadan Gidiyor ben öyle Yapıyorum tavsiem bide naneli sakıza yönelmen olurr ben öyle yapıordum nane tadı sürekli ağızda oldumu benım isteğim olmuor ama 3 cü günden sonra naneden nefret ediorsun benden demesii :):):) ondan sonrada zaten yani ufak ufak krizlerin olur kendini tutabilirsen ne mutlu sana allen caar ın kitabını al veya sende bende görüyorum herkez okuyor bu kitabı faydasını görünü söylüor bana gelior o kitap bakalım
benım bugün 12 GÜnümmm:):):) istek varmı hala dersen ewet var ama o canavarıın istediğini vermicemm vucuduma hükmedemezz ben ne istersem o dur benım ona ayırıcak vaktimm yok artıkk
ona ayırarak içmeye vaktini düşünmeye ayırırısan sorunun gene cözülürr sigara cözüm değilll

işte cnm sorun orda :S ben hem okuorm hem çalişiyorum.müşteri temsilcisiyim..ve şirkette zaten hep kulaklık takılı :KK43: ama müzik yasak,sakız kesınlıkle yasak...hanı cep teli bile yasak içerde düşün :KK43:
zatn orda çalişmasam belki daha kolay bırakabilirdim ama cok sinirlendiriyor bazı müşteriler dayanamıyorum fakat dediğin kitabı alacağım..videosunu izlemiştim 1 gun içmedim sonra yıne başladım,istersem bırakırım diye kendımı kandırarak :KK43:
alacagım pzt kitabı cnm cok sağoll :eek:

işte cnm sorun orda :S ben hem okuorm hem çalişiyorum.müşteri temsilcisiyim..ve şirkette zaten hep kulaklık takılı :KK43: ama müzik yasak,sakız kesınlıkle yasak...hanı cep teli bile yasak içerde düşün :KK43:
zatn orda çalişmasam belki daha kolay bırakabilirdim ama cok sinirlendiriyor bazı müşteriler dayanamıyorum fakat dediğin kitabı alacağım..videosunu izlemiştim 1 gun içmedim sonra yıne başladım,istersem bırakırım diye kendımı kandırarak :KK43:
alacagım pzt kitabı cnm cok sağoll :eek:

bende bu konuyu araştırıyordum canım.. sigaratör diye birşey varmış.. almayı düşünüyorum.. aynen senin gibiyim... gözümü açar açmaz sigara ararım. hatta şuan bende de yanıyor:KK43:( yarın sipariş vereceğim bakalım.. inşallah bırakırız..:Saruboceq:

uzmanların önerdiğini söylemek isterim sigarannın Yerine bişeyler koymak sizin bırakmanızıda dahada güçleştiricektirrr o canavarın istediği nikoteinmn bunu anlayınn sakızdı oydu buydu onlarda nikotein bulunuor ve sizin sigarayla deil sakızla nikotein almanız sağlanıcakk onun için gerek uymadan bırakmaknızı tavsie ederimm kitabıı kesinliklee okumalısıınızzz tamamen irade yöntemiyle bırakılmalıı vee hayatınızın devamını ona muhtap olmadan devam etmenin mutluluğunu duyduktan sonra gerisi kolay geliyor ama içinizdeki canavarın istediğini vermedikce onu öldürdüğünüzü düşündüğünüzde bu zevk vericekk inanın

7 gündür içmiyorum sigara ama kendime ve çevremedekilere ben sigarayı bırakıyorum demedim. deniyorum kendimi. ve şunu söylüyorum kendime hep küçücük kagıda sarılmış bir tütün parçası benim gibi 66 kilo 1.68 boyunda birini yenemez heralde diyorum. 14 yıldır sigara kullanıyorum ilk kez böyle bişeye kalkıştım o küçücük şeyin benden daha güçlü oldugunu düşünmek istemiyorum. bir kere belirli içtiğiniz saatlerde yudumlayarak su için çayıda aynı ve koyu için. bolca sohbet edeceğiniz insanlarla birlikte olun ama sigara kullanmayan. gerçekten işe yarıyor. çok zor gibi görünmedi şimdilik.

7 gündür içmiyorum sigara ama kendime ve çevremedekilere ben sigarayı bırakıyorum demedim. deniyorum kendimi. ve şunu söylüyorum kendime hep küçücük kagıda sarılmış bir tütün parçası benim gibi 66 kilo 1.68 boyunda birini yenemez heralde diyorum. 14 yıldır sigara kullanıyorum ilk kez böyle bişeye kalkıştım o küçücük şeyin benden daha güçlü oldugunu düşünmek istemiyorum. bir kere belirli içtiğiniz saatlerde yudumlayarak su için çayıda aynı ve koyu için. bolca sohbet edeceğiniz insanlarla birlikte olun ama sigara kullanmayan. gerçekten işe yarıyor. çok zor gibi görünmedi şimdilik.

cnm sen de allen car yöntemıyle mi bıraktın
sabah kalkınca ilk aklıma gelen şey o off of :KK43:
bugun 4 tane içtim gene.
saat şu an 20.20..
du gece yatana kadar içmemeye çalişacagımmmmmmmmmm :kedi:

bende bu konuyu araştırıyordum canım.. sigaratör diye birşey varmış.. almayı düşünüyorum.. aynen senin gibiyim... gözümü açar açmaz sigara ararım. hatta şuan bende de yanıyor:KK43:( yarın sipariş vereceğim bakalım.. inşallah bırakırız..:Saruboceq:

sigaratör mü ne dedim buldum :)

SİGARATOR Meyan ve Karanfilli Bitkisel Karışım Tablet Sigaratör sigaranın bırakılmasında %98 etkilidir.

Hiçbir yan etkisi yoktur. Sigara içmeden hemen önce dil üstüne alınan tablet hafif çiğnenir. Üstüne içilen sigaradan hiçbir tat alınmaz.

Vücutta nikotinin yerine geçen doğal bir madde, fiziksel ve psikolojik olan sigara bağımlılığını ortadan kaldırır. Tükürük bezlerinden emilen aktif bileşen, kan beyin bariyerini geçerek etki gösterir.

İlk gün en fazla 15 tablete ihtiyaç duyulur. İkinci gün daha az, diğer günler çok daha az ve yedinci gün ancak 1-2 tablet gerekir.

Sekizinci gün nikotin bağımlılığı tamamen ortadan kalkacaktır.

Ancak kişinin sigarayı bırakmak istemesi ve tabletleri düzenli kullanması gereklidir.

Herhangi bir ilaçla etkileşimi gözlenmemiştir. İlaç kullanan insanlar da sigaratör tableti güvenle kullanabilirler.

Sigaratör toptan satış, Sigaratör bayiliği, Sigaratör ankara.

1 kutusu 100 tl yazıyorr...

eczanede yok mudur cnm bu ya :kedi:

uzmanların önerdiğini söylemek isterim sigarannın Yerine bişeyler koymak sizin bırakmanızıda dahada güçleştiricektirrr o canavarın istediği nikoteinmn bunu anlayınn sakızdı oydu buydu onlarda nikotein bulunuor ve sizin sigarayla deil sakızla nikotein almanız sağlanıcakk onun için gerek uymadan bırakmaknızı tavsie ederimm kitabıı kesinliklee okumalısıınızzz tamamen irade yöntemiyle bırakılmalıı vee hayatınızın devamını ona muhtap olmadan devam etmenin mutluluğunu duyduktan sonra gerisi kolay geliyor ama içinizdeki canavarın istediğini vermedikce onu öldürdüğünüzü düşündüğünüzde bu zevk vericekk inanın

cnm cok haklısın daha maaş yatmadı bizim alacagım o kitabı en kısa sürede

hayır allen carr yöntemi deil tamamen kendi isteğimle içmiyorum o kadar yılda bu kadar bagımlılık yapmamış bende demekki

yazılanlar okumadım ama madem bu kadar bırakmak ıstıyorsun , ısteen bıle cok ıyı bunun ıcın senı kutluyorum
bende 7 senelık ıcıcıydım 4 aydır ıcmıyorum
krız anlarımda nıkotın sakızı aldım 2 mglık olanlardan
ınan cok ıse yarıyor
kutusu 10 lıra bırsey
ıcınde 24 tane var
ben 1 kutuyla bırakmayı basardım bır dene ıstersen.. krıze gırdıgın zamanlar hemen cıgne rahatladıgını hıssedıceksın ve o el alıskanlıgın kalkıcak..
he bırde 1 haftanın sonunda benım cıldım gözle gorulur derece parlıyordu bundanda guzel bırsey olamaz

yazılanlar okumadım ama madem bu kadar bırakmak ıstıyorsun , ısteen bıle cok ıyı bunun ıcın senı kutluyorum
bende 7 senelık ıcıcıydım 4 aydır ıcmıyorum
krız anlarımda nıkotın sakızı aldım 2 mglık olanlardan
ınan cok ıse yarıyor
kutusu 10 lıra bırsey
ıcınde 24 tane var
ben 1 kutuyla bırakmayı basardım bır dene ıstersen.. krıze gırdıgın zamanlar hemen cıgne rahatladıgını hıssedıceksın ve o el alıskanlıgın kalkıcak..
he bırde 1 haftanın sonunda benım cıldım gözle gorulur derece parlıyordu bundanda guzel bırsey olamaz

aa 4 ay mı süper yaa

işteyken 1 tane içiyorum 9 saat içinde...ama eve gelince poffffffff

dayanamıyorum

nikotin sakızı nerde bulunur cnm eczanede var mıdır netten mı almak lazımmmmm bilmiyorumkismile

X