• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiroit ve Pco hastaligi ile ilgili yardim

_chocolate_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
1.324
2
116
38
Almanya
Selam arkadaslarim...

6 aydir adet görmedigim icin birseylerin yolunda gitmediginin farkindaydim ama birkac hap alinca fazla sürmeden bebegime kavusurum diye düsünmüstüm.

Ancak yapilan kan tahlilleri hem Pco- sendromunu hemde tiroit hastaligini gösterdi. Simdi kadin doktorum beni bu konuda uzman baska bir doktora gönderdi bakalim orda bana nasil bir tedavi önerecekler eyvahedigeldismile

Zaten suanda daha önceden kizamik asisi olmadigim icin ve bu durum hamileyken cocugun ölümüne veya sakatligina dahi yol acabildigi icin kizamik asisi oldum ve simdi 3 ay korunmam gerekiyor.

Tiroit veya pco sendromu olan ve bebek sahibi olan bircok arkadas görüyorum cok sükür ama bu iki hastaligin birarada olmasi beni endiselendiriyor acikcasi malum ikiside hamileligi zorlastiran rahatsizliklar ve bende ikiside birden var :1no2:

Siz bu rahatsizliklara karsi nasil bir önmel aldiniz ve korundunuz bana tavsiyeleriniz var mi arkadaslar?

Back