Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Troid değerleri gebelikte yükselebiliyor m etme ilaçla normal seviyeye indiriyorlar suan hamileyim bende kullanıyorum ilk gebelikte 9 ay kullandım bu hamileleiğimdr 5. Ay yükseldi yeni başladımArkadaşlar 6 haftalık hamileyim ve bugün tiroitim olduğunu öğrendim doktor 50 mg ilaç başladı 1 ay sonra kontrole çağırdı azalma olmazsa yükseltcegini söyledi aranızda tiroitli hamile olanlar varmı süreciniz nasıl ilerliyor?
İlacın her hangi bir yan etkisi oluyor mu peki bide çocuk için sence bir sakıncası varmıTroid değerleri gebelikte yükselebiliyor m etme ilaçla normal seviyeye indiriyorlar suan hamileyim bende kullanıyorum ilk gebelikte 9 ay kullandım bu hamileleiğimdr 5. Ay yükseldi yeni başladım
Aksine daha iyi. İlacı kullanmazsanız sorun olurİlacın her hangi bir yan et
İlacın her hangi bir yan etkisi oluyor mu peki bide çocuk için sence bir sakıncası varmı
Zaten çoçukda sıkıntı olmasın diye içiyoruz bir yan etkisi yok zaten tatsız kokusuz bir ilaçİlacın her hangi bir yan et
İlacın her hangi bir yan etkisi oluyor mu peki bide çocuk için sence bir sakıncası varmı
Teşekkür ederimbenim de hamileliğin 8.haftasında çıktı. benim değer 3.31 çıktı. ilk ayda 2.6ydı. doktor bana 25 mg basladı. bana da eğer bir sonraki ay düsmezse doz arttıracaz dedi. endişe etmeyin genelde ilaçla kontrol altına alınıyor
Teşekkür ederimZaten çoçukda sıkıntı olmasın diye içiyoruz bir yan etkisi yok zaten tatsız kokusuz bir ilaç
Merhaba bende 6-7 haftalık hamileyim kürtaj olan var mı? İstanbul’da doktor önerisine ihtiyacım varAksine daha iyi. İlacı kullanmazsanız sorun olur
Benim arkadaşımda da çıktı ama sağlıkla doğurdu çok şükür. Stres yapmayın kendinizeArkadaşlar 6 haftalık hamileyim ve bugün tiroitim olduğunu öğrendim doktor 50 mg ilaç başladı 1 ay sonra kontrole çağırdı azalma olmazsa yükseltcegini söyledi aranızda tiroitli hamile olanlar varmı süreciniz nasıl ilerliyor?
Tsh yuksekligi ile tup bebek tedavisine 2.5 altina inince basladim. Gebelikte yükselebilir dedi ilaca devam dedi. Yukseldi 5 civari oldu 9 ay ilaca devam etttim.gebelik boyunca normal degerlerde seyretti. Cok sukur hamilelik ve dogumda tiroid kaynakli hic bir sorun yasamadan saglikli sekilde bebegimi kucagima aldim. Korkulacak hic bisey yok.duzenli takip ve ilacta doz ayarlaması ile kolaylikla hallolurArkadaşlar 6 haftalık hamileyim ve bugün tiroitim olduğunu öğrendim doktor 50 mg ilaç başladı 1 ay sonra kontrole çağırdı azalma olmazsa yükseltcegini söyledi aranızda tiroitli hamile olanlar varmı süreciniz nasıl ilerliyor?
Her konuya yaziyorsunuz. Bunun icin doktor onerisine gerek yok, cok basit bir islem. Herhangi bir ozel hastanede sorunsuz kurtaj yaptirabilirsiniz.Merhaba bende 6-7 haftalık hamileyim kürtaj olan var mı? İstanbul’da doktor önerisine ihtiyacım var
Ben konyadayım maalesef bilgim yok doktor konusundaMerhaba bende 6-7 haftalık hamileyim kürtaj olan var mı? İstanbul’da doktor önerisine ihtiyacım var
Canım tsh degerin kacArkadaşlar 6 haftalık hamileyim ve bugün tiroitim olduğunu öğrendim doktor 50 mg ilaç başladı 1 ay sonra kontrole çağırdı azalma olmazsa yükseltcegini söyledi aranızda tiroitli hamile olanlar varmı süreciniz nasıl ilerliyor?
Canım 7 haftalık hamileyim tsh 2,79 cıktı , doktorum endokrine yonlendirdi , sence nasıl degerimTsh yuksekligi ile tup bebek tedavisine 2.5 altina inince basladim. Gebelikte yükselebilir dedi ilaca devam dedi. Yukseldi 5 civari oldu 9 ay ilaca devam etttim.gebelik boyunca normal degerlerde seyretti. Cok sukur hamilelik ve dogumda tiroid kaynakli hic bir sorun yasamadan saglikli sekilde bebegimi kucagima aldim. Korkulacak hic bisey yok.duzenli takip ve ilacta doz ayarlaması ile kolaylikla hallolur
Benim gebelik öncesi kontrollerimde ortaya cikti 4.82 tsh. Sonra 25 levotiron basladik. Hamile kaldim 2 ay icinde. Akabinde yetmemeye basladi. 50 mg olarak düzenledik. 9aylik hamileyim suan 3 ay önce tekrar yukseliyor gibi oldu 75 mg oldu. Suanda hala kullaniyorum. Bebegimin tüm taramalari fetal dna dahil yapildi hicbir sorunumuz yok. Haftaya da doguruyorum zaten.Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim ve bugün tiroitim olduğunu öğrendim doktor 50 mg ilaç başladı 1 ay sonra kontrole çağırdı azalma olmazsa yükseltcegini söyledi aranızda tiroitli hamile olanlar varmı süreciniz nasıl ilerliyor?
Suan yukselme durumunda hizla yükselecektir. Ihmal etmeyin ilk 3 ayda cok onemli bebegin zeka gelisimi icin.Canım 7 haftalık hamileyim tsh 2,79 cıktı , doktorum endokrine yonlendirdi , sence nasıl degerim
Yaa benim de hiç bilmediğim bi alan, doktorum degerleri isteyince acıga cıktı, yarın endokrine gidecegimSuan yukselme durumunda hizla yükselecektir. Ihmal etmeyin ilk 3 ayda cok onemli bebegin zeka gelisimi icin.
Normal bi deger. Ama takipte ol sürekli ilaci aksatma. Ben 3 haftada 1 kan vererek takip ettim yükselmedi hic ama tedbiri elden birakmamak lazım. Icini rahat tut bisey olmaz allahin izni ileCanım 7 haftalık hamileyim tsh 2,79 cıktı , doktorum endokrine yonlendirdi , sence nasıl degerim