• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tiroide bağli goz şekşl bozuklugu - yardim lutfen enteresan bir durum :(

petite35

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
96
29
288
Merhaba ,

ah nedir bu tiroidden çetiğimiz :( 2007 senesinde hipertiroidi teşhisi konuldu ve tedavi oldum, simdi iyiym ama o donemde değelerim yuksek oldugu zamanlarda sağ gozum dişa dogru cikikti ve goz kapaklarim bir hayli acikti , su an artik farki ben kimseye soylemediğim surece anlaşilmiyor ancak maalesef bunun için kendimden cok odun vermek zorundayim

şöyle ki ; iki yastik ustuste koymadan ve duz yatmaz isem gozlerim yine şekil değilştiriyor, sağa donersem sağ gozum sabaha kadar akiyor ve de şişiyor

sol tarafa dogru yatarsam eger sol gozum ise kuculuyor

gittiğim goz doktorlari bu duruma şaşiriyor ve herhangi bir çare bulamadilar

sizin de basiniza bu tarz seyler geldiyse paylaşir misiniz?cozumu ne oldu?

rahat rahat uyuyamiyorum ,hep duz yatmak zorundayim ve iki yastikla yattiğim için her gun boyun ve sirt agirisyla uyaniyorum : (

Merhaba ,

ah nedir bu tiroidden çetiğimiz :( 2007 senesinde hipertiroidi teşhisi konuldu ve tedavi oldum, simdi iyiym ama o donemde değelerim yuksek oldugu zamanlarda sağ gozum dişa dogru cikikti ve goz kapaklarim bir hayli acikti , su an artik farki ben kimseye soylemediğim surece anlaşilmiyor ancak maalesef bunun için kendimden cok odun vermek zorundayim

şöyle ki ; iki yastik ustuste koymadan ve duz yatmaz isem gozlerim yine şekil değilştiriyor, sağa donersem sağ gozum sabaha kadar akiyor ve de şişiyor

sol tarafa dogru yatarsam eger sol gozum ise kuculuyor

gittiğim goz doktorlari bu duruma şaşiriyor ve herhangi bir çare bulamadilar

sizin de basiniza bu tarz seyler geldiyse paylaşir misiniz?cozumu ne oldu?

rahat rahat uyuyamiyorum ,hep duz yatmak zorundayim ve iki yastikla yattiğim için her gun boyun ve sirt agirisyla uyaniyorum : (
canm gecmis olsun.bende hipotiroid var bende o tur belirtiler olmadi

cok tesekkur ederim ,sana da geçmiş olsun

benimkisi bir farkli evet gozlerimi bozdu :(

cok tesekkur ederim ,sana da geçmiş olsun

benimkisi bir farkli evet gozlerimi bozdu :([/QUO

Cok sikintili bisey.durmadan terliyorum ates basiyor.cokta cabuk usuyirum.kilo verememek ayri dert.annemde babamda yok biz butun kardeslerimde bu hipitiroid sikintisi var. Allah herkesin yardimcis:44::26:i olsun valla:(

Back