- 18 Şubat 2016
- 29
- 21
- 18
Merhaba,Derya hanım merhaba, çinko için kan tahlili değerlerinin kaç olmasını öneriyorsunuz, hiç ölçtürmedim, ancan tırnaklarımda yer yer beyaz bulutlar var, çinko eksikliğinden olabilir diye düşünüyorum.
Merhaba, bu konu hakkında ki izahatı ben de duymak isterim.Merhaba,
Salix hanim Haklisiniz çinko eksikliğinden olabilir veya bazen de kalsiyum eksikliği demiyelim ama doğru dürüst ya kasiyumu ya çinkoyu absorbe yani vücuda emilim yapamamak. Bazen diyetimizde yeterlice olabilir ama biz vücudumuza alamıyoruz birkaç neden yüzünden. Mesela B6 veya magnezyum eksikliğinden oluşan eksiklik. Bunları şimdilik izah etmek zaman alıcak ve işe gitmek üzereyim, müsait zamanda size iletmeye çalışıcağım.
anlatmasi uzun unutmadim yakinda zamanim olunca turkcem yettigi kadar anlatmaya calisicam.Merhaba, bu konu hakkında ki izahatı ben de duymak isterim.
Rusyadaki Çernobil kazasından mıevet canım epey yüksek bir oran. benim ameliyatımı yapan doktor söylemişti. nedenleri arasında genetik faktörler ,iyot eksikliği, radyasyon gibi seyler yazıyor arastırdıgında.
bilemiyorum canımRusyadaki Çernobil kazasından mı
Benimde aynı seningibi canim kadındoguma gittim hormon testi yaptım troid 12 çıktı şimdi genel cerraha mi dahiliyeye mi endokrin bölümüne mi gitsem bilemedim benim bi sene önce çıktı ozaman öğrendim 3 buçuk civariydi değerim ilaç aliorum evlendim bıraktım keşke devam etseydim yaaamerhaba adetin 3 günü kadın doğum doktoruna gittim hormon değerlerim iyi ama tiroidim yüksek çıktı genel cerraha gittim adetin 3. günü yanıltıcı olur bitince gel dedi. sizin testler ne gün yapıldı acaba ? ayrıca 10 aylık evliyim çocuğumuz olmuyor doktor bundan olabilir dedi ama HSG istedi bu durumda olan yada bilgisi olan cevap yazıp aydınlatırsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?