tiroid

MelikeNaz81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
3
1
36
32
Kızlar merhaba. Yazılarınızn hepsini okudum gibi bişey. Benimde sol tiroidimde 6 mmlik bi nodülüm var. Ve adet düzensizliğim var bi hafta erken adet oluyorum. Dahiliye doktoruna yaptırdıgım tiroid kan testlerimde değerlerim normal cıkmıstı iki hafta sonra endokrin doktoruna randevum var. Dahiliye doktoru biyopsi istedi. Benim merak ettiğim adetim düzensiz oldugu halde kan değerlerim nasıl normal cıkabiliyo bu konuda bilgisi olan var mı

Merhaba, prolaktin değerine de baktılar mı? Adet düzensizliğinin sebebi prolaktin değerin de olabilir. Geçmiş olsun

İstersen sağlık ocağında bir de prolaktin değerine baktır. Benim de adet düzensizliklerim vardı, prolaktin yüksek çıkmıştı.

İstersen sağlık ocağında bir de prolaktin değerine baktır. Benim de adet düzensizliklerim vardı, prolaktin yüksek çıkmıştı.
Endokrin doktorunda da bişey cıkmazsa yaptırırım ama saclarım falanda dökülüyo ben hipertiroidim vardr diye düşnmüştüm kanda cıkmayınca cok sasırdım acaba bi yanlıslık mı oldu Teşekkür ederim cevap yazdıgın için

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım reglim gecikti 15gün ve hastalndım dr test yatırdı yardımcı olurmusunuz
Refarans aralıgı 0.35-4.94

Deger<0.0025 ulU/ml ben anlamadım iyümi kötümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…