Tiroid Nodülü

seawitch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
290
1
96
İstanbul
arkadaşlar 54 yaşımdaki annemde tiroid nodülü çıktı 0.8 cm. uzunluğundaymış
bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba tehlikeli midir nodüller??

1 cm den küçük olan nodüllere teşhis amaçlı biyopsi yapılmıyo bildiğim kadarı ile ilaç verilip küçülmesi bekleniyo ve belli arlıklarla kontrol ediliyor ama dr a danışman en doğrusu tabii ki geçmiş olsun

Merhaba

Annemde 39x24 mm çapında soğuk nodül varmış. ıyi huyluymuş ama tedaviyle küçülmesi de söz konusu değilmiş. SSK Okmeydanı Hastanesinde ameliyat öneriyorlar. Daha önce bu ameliyatı yaptıran var mı acaba?

arkadaşlar bende de3 mm çapında soğuk nodül çıktı suanda ameliyatlık bir durumun olmadığını söyledi doktorum bir tanıdıgımın nodülü 12 mm çapındaymış dereotu ve ceviz suyu içmiş bır kaç ay sonra doktora gıttıgınde hiçbirseyin kalmadığını öğrenmiş inşallah benımde kaybolur

Dereoto ve ceviz suyunu duymamıştım hemen annemde deneyeceğiz. Teşekkürler. Ameliyatı yaptırıp yaptırmamakta kararsızız çünkü. ıyi huyluysa dokunmayın diyenler çok. Karar vermek çok zor. Allah hepimize şifa versin.

Arkadaşlar benim de nodülüm 14 mm miş bugün öğrendim. Biyopsi yaptırmak istemiyorum hemen. Ceviz suyu ve dere otunu bende deneyim bakalım. ınşallah şifa olur herkese

Son düzenleme:
dere otunu bende biliyorum ve sık sık yiyorum gerçi benim nodül yok benim hiper troid ceviz suyunu duymamıştım cevizi kaynatıp suyumu içiliyor anlatırmısınız bi zahmet

canım bemim okuduğum yerde de detaylı anlatılmamış ama akşamdan su içine bırakılan cevizin suyunu içmek olarak biliyorum ben.

bende cevizler kaynatılacak zannettim:):) teşekkür ederim incir

Ben cevizin iç kısmındaki ince kabukların kaynatılarak içildiğini duymuştum. Maalesef ben de guatr hastasıyım. Yakında ameliyat olacağım.

bende de var tiroid nodülü 1 cm . biyopsi temiz ama kansere döner diye korkuyorum

Merhaba kizlar benimde nodulum vardi 2017 ameliyat oldum tümör du biyopsi kötü çıkmişti..ondan 1ay sonra atom tedavisi aldim simdide 6 ay da bir kontrol oluyorum.

Merhaba kizlar benimde nodulum vardi 2017 ameliyat oldum tümör du biyopsi kötü çıkmişti..ondan 1ay sonra atom tedavisi aldim simdide 6 ay da bir kontrol oluyorum.
merhaba, size de geçmiş olsun. Bende de nodül var. Yalnız, benimki zehirliymiş. 1cm olduğu için biyopsi yapmadılar. Şu an ilaç tedavisi görüyorum. İlk zamanlar t-3 ve t-4 çok yüksek ve tsh düşük çıkıyordu. Şimdi ilaçla düzeltti. Şu an her şey iyi gidiyor, bakalım ne olacak.

Geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…