Canim bende de var nodul biyopsi yapnafilar ustlik bogazlarim hep iltihapli cok korkuyorum ins teniz cikarMerhabalar. Benim tiroid bezlerim büyümüş ve ayrıca sağ tarafta 14 mm izoekoik nodül var. Biyopsi yapıldı daha sonuçları almadım ama korkuyorum. Hormon değerleri normal. Bu durumu yaşayan varmı ? Ayrıca tiroidit diye bişey yazıyor usg de
İnsallah canim ya. Yalniz iltihap hasimato dicek gibi ama yanlis biliyor olabilirim. Sende korkma.Canim bende de var nodul biyopsi yapnafilar ustlik bogazlarim hep iltihapli cok korkuyorum ins teniz cikar
Sıkıntılı değil korkmayın...en nihayi sonucu biyopsi söyler ama şu durumda sadece takiplik gibi duruyor
İnsallah ama bakalim tesekkur ederimSıkıntılı değil korkmayın...en nihayi sonucu biyopsi söyler ama şu durumda sadece takiplik gibi duruyor
Canım ben sonuç aldım az miktarda atipik tirosit rastlanmış tekrar biyopsi dedi. Yani şüpheli. Allah ne yazdıysa o tatlımİnsallah canim ya. Yalniz iltihap hasimato dicek gibi ama yanlis biliyor olabilirim. Sende korkma.
Ay cok korktun simdi ins kotu cikmaz canim sonucunCanım ben sonuç aldım az miktarda atipik tirosit rastlanmış tekrar biyopsi dedi. Yani şüpheli. Allah ne yazdıysa o tatlım
Ben camları İzmir Ege üniv gönderdim ordan gelecek sonuca göre ameliyat olacam yada olmayacam. Ama iyi bir tiroid cerrahisinde devlette yada üniv olunabilir bencebir yakınımn da çoklu nodülü çıktı. bir tanesi neredeyse 3 cm, diğerleri biraz daha küçük ama aralarından birinin riski yüksek diye ameliyat denildi. var mı aranızda ameliyat olan? ne kadar rakamlara yapılıyor acaba özelde?
Herkese merhaba
Benim de 4.5 cm nodulum vardi. Ince igne biyopsi şükür temiz cikti. Fakat ilerde kötü huylu olma ihtimali olduğu için ameliyat olmami onerdiler. Zor bir ameliyat oldugu icin korktum ve arastirmaya karar verdim. Bi hastanede bogazi kesmeden igne ile yakma yöntemi oldugunu öğrendim ve yaptirdim. 6 ayda bir kontrole gidiyorum su an 2.5 cm e kadar küçüldü. Radyofrekans ablasyon diye geçiyor. Bi arastirin derim. Cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?