• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiroid nodülü hakkında ?

gammelis

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
26
3
6
36
Merhabalar. Benim tiroid bezlerim büyümüş ve ayrıca sağ tarafta 14 mm izoekoik nodül var. Biyopsi yapıldı daha sonuçları almadım ama korkuyorum. Hormon değerleri normal. Bu durumu yaşayan varmı ? Ayrıca tiroidit diye bişey yazıyor usg de

Merhabalar. Benim tiroid bezlerim büyümüş ve ayrıca sağ tarafta 14 mm izoekoik nodül var. Biyopsi yapıldı daha sonuçları almadım ama korkuyorum. Hormon değerleri normal. Bu durumu yaşayan varmı ? Ayrıca tiroidit diye bişey yazıyor usg de
Canim bende de var nodul biyopsi yapnafilar ustlik bogazlarim hep iltihapli cok korkuyorum ins teniz cikar

Sıkıntılı değil korkmayın...en nihayi sonucu biyopsi söyler ama şu durumda sadece takiplik gibi duruyor

Canım ben sonuç aldım az miktarda atipik tirosit rastlanmış tekrar biyopsi dedi. Yani şüpheli. Allah ne yazdıysa o tatlım
Ay cok korktun simdi ins kotu cikmaz canim sonucun

bir yakınımn da çoklu nodülü çıktı. bir tanesi neredeyse 3 cm, diğerleri biraz daha küçük ama aralarından birinin riski yüksek diye ameliyat denildi. var mı aranızda ameliyat olan? ne kadar rakamlara yapılıyor acaba özelde?

bir yakınımn da çoklu nodülü çıktı. bir tanesi neredeyse 3 cm, diğerleri biraz daha küçük ama aralarından birinin riski yüksek diye ameliyat denildi. var mı aranızda ameliyat olan? ne kadar rakamlara yapılıyor acaba özelde?
Ben camları İzmir Ege üniv gönderdim ordan gelecek sonuca göre ameliyat olacam yada olmayacam. Ama iyi bir tiroid cerrahisinde devlette yada üniv olunabilir bence

Herkese merhaba
Benim de 4.5 cm nodulum vardi. Ince igne biyopsi şükür temiz cikti. Fakat ilerde kötü huylu olma ihtimali olduğu için ameliyat olmami onerdiler. Zor bir ameliyat oldugu icin korktum ve arastirmaya karar verdim. Bi hastanede bogazi kesmeden igne ile yakma yöntemi oldugunu öğrendim ve yaptirdim. 6 ayda bir kontrole gidiyorum su an 2.5 cm e kadar küçüldü. Radyofrekans ablasyon diye geçiyor. Bi arastirin derim. Cok gecmis olsun

merhaba sevcan_nil

Radyofrekans ablasyon yöntemi ile tedavi nerede oldunuz , maliyeti nedir yardımcı olabilir misiniz lütfen?

Herkese merhaba
Benim de 4.5 cm nodulum vardi. Ince igne biyopsi şükür temiz cikti. Fakat ilerde kötü huylu olma ihtimali olduğu için ameliyat olmami onerdiler. Zor bir ameliyat oldugu icin korktum ve arastirmaya karar verdim. Bi hastanede bogazi kesmeden igne ile yakma yöntemi oldugunu öğrendim ve yaptirdim. 6 ayda bir kontrole gidiyorum su an 2.5 cm e kadar küçüldü. Radyofrekans ablasyon diye geçiyor. Bi arastirin derim. Cok gecmis olsun

merhaba sevcan_nil

tedavinizi nerede oldunuz, maliyeti nedir yardımcı olabilir misiniz, teşekkürler.

Merhaba
Uzun süredir siteye girmiyordum. Yazdığınızi yeni gördüm. Istanbul'da bezmialem vakif hastanesi var ameliyati orda oldum. Aslinda tam ameliyat denilmez. Cunku boyun kismimdan igne ile islem yapildi. 1 saat fln surdu. Herhangi bir iz kalmıyor. Sonrasında biraz aci oluyo. Tabi aci kisinden kisiye degisiyo. Bogazin kesilmesinde iyidir:) 1.700 TL odemistim. Normalde daha pahali. Vakif hastanesi oldugu icin fiyat uygun oldu

Back