tiroid kanseri !!!

chamallows

🇹🇷 PARLA... 100 YAŞINDASIN 🇹🇷
Pro Üye
17 Aralık 2015
26.861
49.006
598
merhabalar
çok canım sıkkın derdim bütün gece uyumamama sebep olan kalbimi sabaha kadar kulaklarimda attiran suratima bakip teshisi koyan dr.
gecenlerde aile hekimine bir takim sikayetler uzerine kan verdim tiroid hormonlarimda bozukluk vardi
bir dr a gittim bunun uzerine
dr iceri girince test sonuclarima soyle bir bakti gözunun ucuyla bakti nerdeyse beyindeki hipofiz beziyle ilgili bir sorun
bu degerlerle muhtemelen kansersin bir test yapilmasi lazim burada yapilmiyor uni hastanesine git dedi.
sonra soyledigi hic bir seyi hatirlamiyorum cunku beynim uguldadi kalbim yerinden cikacakmis gibi atmaya basladi kansersin dedigi icin degil 15 aylik kizim aklima geldigi icin
odadan ciktim guc bela bugune bir uni hastanesinde randevu buldum sabaha kadar ekran yenileyerek belki birisi randevusunu iptal ederde yer acilir diyerek oylede oldu.
bugun baska bir dr a geldim bana boyle dediler birde siz bakin hemde istedikleri testi yaptirmak istiyorum dedim
dr bayan kafama balyozla vurur gibi o sihirli cumleyi kullandi bu degerle senin nerendeymis kanser
kanserli hasta degeri boyle olmaz hormonlarin yavaş çalisiyor dogru ama kansersin demem icin degerlerinin bu olmamasi lazim dedi.
sadece aglayabildim
elim ayagim bosaldi kan verdim ultrasona girecegim
isini iyi yapan dr larada cok sahit oldum allah hepsinden razi olsun ama
geri kalanini Allaha havale etmek geldi icimden
kalp hastasi olabilirdi karsisindaki insan boyle pat diye soyleyince hic birsey yokken
orda yigilip kalabilirdi ne bileyim bir anlik uzuntuyle felc olabilirdi belki birazcık vicdan diyorum
esime anneme kimseye soyleyemedim soylemesem yazmasam icimde patlayacakti buraya yazmak istedim

gercekten yuh. o doktorla yeniden bir randevu yapip, o soyledigi seyin sizde nasil bir etki yarattigini, hangi hislere sebebiyet verdigini anlatmanizi tavsiye ederim ayrica.

saglik sihhat dilerim, Allah korktuklarinla karsilastirmasin.

gercekten yuh. o doktorla yeniden bir randevu yapip, o soyledigi seyin sizde nasil bir etki yarattigini, hangi hislere sebebiyet verdigini anlatmanizi tavsiye ederim ayrica.

saglik sihhat dilerim, Allah korktuklarinla karsilastirmasin.
sonuclari alinca tekrar gidecegim sayesinde kanser degilsemde bir gecede 1000 adim daha yaklastim

Yavuz dizdar doktorlara kiziyordu gecende olmadigi halde oyle dedikleri icin.

İşgüzar kendini bilmez!!!

Cok gecmis olsun cok sevindim. Sağlıkla buyutun evladinizi

Geçmiş olsun. Değerler bazen değişebiliyor bunun için ileri tetkik gerekiyor hemen öyle söylenmez ki.

Geçmiş olsun cnm bazı doktorlar evet öyle bi kan tahliliyle nerden anlamis acaba kanseri banada demişlerdi ama ne testler ultrasyonlar radyasyon ve renkli kamerlarla yine emin olamayip patoloji raporu bakıldı bi kan testiyle bukadar net konuşamaz insan gerekli şeyleri yaptır aklın kalmasın insanin evladı olunca herşeyini onun üstüne düşünüyor ölüm bile rabbim bütün anneleri evlatlarına evlatlarinida onlara bagislasin ins

annemede daha once bir kan tahliliyoe boyle bir teshis koymuslardi ozaman sizinle ayni seyleri soylemistim hatta anneme senin neren kanser kiz sen beni bile gonderirsin korkma sen demistim insan basina basina gelince birde evde bekleyen ufacik cocugu olunca bunlari kendi icin dusunemiyormus

Canım ben tiroid kanseri ameliyati oldum 10 ay önce. Tiroid kanseri teşhisi koymak icin önce ultrason ardından bir sıkıntı çıkarsa biyopsi yaptirmani istiyorlar. Öyle kan testine bakarak hicbir doktor diyemez sen tiroid kanserisin. O doktorun doktorlugundan şüphe duyarim. Geçmiş olsun.

çok tesekkur ederim sizede gecmis olsun

Allah yavrunuza bağışlasın. Her okuyan insan adam olamıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…