- 1 Mart 2016
- 7
- 5
- 32
Selam arkadaslar.Ben Azerbaycan Bakuden yaziyorum.Ameliyyatimdan 40 gun gecdi,ama ben aglamakdan yorulmadim.Ameliyyat icin İstanbula geldim,Turkiyenin 1 numarasi olan endokrin cerrahina Acibademde ameliyyat oldum.Total tiroidektomi ve boyun diseksiyonu ameliyyati.Tiroid bezimin tumu ve sag tarafdaki lenflerimin bildigim kadariyla hepsi alindi.Ben biraz hassasimdir agriya karsi.Yeni yeni agrilarimdan kurtuldum rahatladim diye bilirim.Ama buyuk bir sorun var,BOYNUM SAGA DOGRU EĞİLDİ KALDİ.Doktora 15ci gunumde soyledim duzelicek dedi,ama bu gun 40 gun oldu hala duzelmesi.Agrilar bitsi,yara izim soldu ama boynum duz kalmiyor ve omzum cok agriyor.Paratiroidlerim hepsi duruyor ama kalsium ilacini kesince kolumu kaldiramiyorum.Bu site beni cok bilgilendirdi,aylar once burayi buldum ve burdaki arkadaslarin bir-birlerine olan cevaplarindan yola cikip istanbula geldim,o cerrahi buldum ve ameliyyat oldum.doktorumu cok seviyorum ama boynum niye boyle oldu anlamis değilim.başindan tiroid ve diseksiyon ameliyyati gecmis insanlarin yorumlarinida okudum ama onlarin boynu eğilmemis.Bu hakda bir bilgisi olan varmi?lutfen yardim etsin.Psikolojim yerle bir durumda,disari cikmiyorum,araba kullanamiyorum,aileme bildirmesemde ben onceki beni cok ozluyorum ;(.Bu ameliyyati olupda boynu gecici olarak eğilip sonra duz duran varmi?Sagligima kovusdum kanseri yendim derken,kanseride unutdum,yara izinide unutdum boynumun saga dogru egilmesine takilip kaldim.duz tutunca cok aciyor sanki omzum boynumdan asilmiş hissi veriyor.kafami zorlada olsa duz tutunca parmagimi boynumun sag tarafina basiyorum iceride ne ise omzum ondan asilmis hissi verip adeta bir ip gibi cekilmis duruyor.sol tarafim oyle deyil.ameliyyatdan oncede boynymla ilgili hic bir problemim olmadi.zaten her sey bir tesadufle basladi,nodulum oldugunu bilmem,biopsim her sey.. Umarim Turkce yazmayi basarmisimdir.Bu hakda bilgis olan varsa lutfen benide bilgilendirsin,icim-icimi yiyor ;(. Atomuma az kaldi yine istanbula gelicem.Atomu Amerikan Hastanesinde alicam.Tek umudum atoma kadar eski boynuma kovusmak ;(. Sevgilerle..