Tiroid kanseri şüphesi! Yardımcı olur musunuz? çok üzgün ve tedirginim 😔

Nurrpp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2024
56
18
22
Lütfen başlığımı gören ve bu konu hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olsun. Çok duacı olurum. Maalesef canım babamın tiroidin de şüpheli bir nodül var ve 2 sene öncesine göre büyüme göstermiş. Zaten iki sene öncede biyopsi yapılmış ama temiz çıkmıştı şimdi büyüdüğü için tekrar biyopsi dediler. babamda zaten öksürük ve ses boğuklaşması oluyordu üstelik Bizim ailemizde tiroid kanserine maalesef genetik yatkınlık mevcut babamın teyzesi de bu sebeple ameliyat oldu. Şimdi babamın ultrason sonucunu ekliyorum bu nodülün iyi huylu olma ihtimali var mı? Biyopsi gününü bekliyoruz fakat beklemek beni mahvediyor. Bu durumu yaşayan var mı? Çok üzgünüm çok tedirginim şayet kötü huyluysa bile bizi neler bekliyor tedavisi ağır mı tecrübesi olanlar allah için yardımcı olsun. Usg raporu altta

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-11-00-27-28-894_com.openai.chatgpt.jpg
    Screenshot_2024-12-11-00-27-28-894_com.openai.chatgpt.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Lütfen başlığımı gören ve bu konu hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olsun. Çok duacı olurum. Maalesef canım babamın tiroidin de şüpheli bir nodül var ve 2 sene öncesine göre büyüme göstermiş. Zaten iki sene öncede biyopsi yapılmış ama temiz çıkmıştı şimdi büyüdüğü için tekrar biyopsi dediler. babamda zaten öksürük ve ses boğuklaşması oluyordu üstelik Bizim ailemizde tiroid kanserine maalesef genetik yatkınlık mevcut babamın teyzesi de bu sebeple ameliyat oldu. Şimdi babamın ultrason sonucunu ekliyorum bu nodülün iyi huylu olma ihtimali var mı? Biyopsi gününü bekliyoruz fakat beklemek beni mahvediyor. Bu durumu yaşayan var mı? Çok üzgünüm çok tedirginim şayet kötü huyluysa bile bizi neler bekliyor tedavisi ağır mı tecrübesi olanlar allah için yardımcı olsun. Üst raporu altta

Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun
Bende de nodül var ve biyopsim belirsiz çıktı bende aylardır belriszlk içindeyim
Babanın ki 3 cm olmuş iyi huylu da olsa alınması gerekiyor diye biliyorum 3 veya 4 cm nin..

Allah korusun kötü bile troid kanseri şuan en hafif kanser ameliyat oluyorsun bitip gidiyor öyle kemoterapi falan yok birde belki bir kere atom alıyorsun inş hiç gerek kalmaz bende bu dertten bekliyorum inşallah benimkide tertemiz çıkar, babannkide... Amin

Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun
Bende de nodül var ve biyopsim belirsiz çıktı bende aylardır belriszlk içindeyim
Babanın ki 3 cm olmuş iyi huylu da olsa alınması gerekiyor diye biliyorum 3 veya 4 cm nin..

Allah korusun kötü bile troid kanseri şuan en hafif kanser ameliyat oluyorsun bitip gidiyor öyle kemoterapi falan yok birde belki bir kere atom alıyorsun inş hiç gerek kalmaz bende bu dertten bekliyorum inşallah benimkide tertemiz çıkar, babannkide... Amin
Çook teşekkür ederim aminn size de acil şifalar dilerim çok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun. Evet tiroid ca için olumlu şeyler söylüyorlar ama adı kanser insan korkuyor ister istemez :/ inşallah süreciniz şeffaflık kazanır kolaylıkla hafifçe atlatmanızı diliyorum canı gönülden :)

Çook teşekkür ederim aminn size de acil şifalar dilerim çok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun. Evet tiroid ca için olumlu şeyler söylüyorlar ama adı kanser insan korkuyor ister istemez :/ inşallah süreciniz şeffaflık kazanır kolaylıkla hafifçe atlatmanızı diliyorum canı gönülden :)
Amin çok teşekkür ederim ben gerçekten ameliyattan çok korkiyrum iki küçük çocuğum var birisi yeni emmeyi kesti inşallah kötü huylu değildir Rabbım büyüktür dua eder dua beklerim

Amin çok teşekkür ederim ben gerçekten ameliyattan çok korkiyrum iki küçük çocuğum var birisi yeni emmeyi kesti inşallah kötü huylu değildir Rabbım büyüktür dua eder dua beklerim
İnşaallah kolaylıkla geçeceğine inanıyorum gönlünüzü ferah tutun :)

Bu konuda tecrübesi ya da bunu yaşayan yakını olan yok mu bir ağızdan duymak ve bilgi almak bana çok iyi gelecektir

X