Tiroid ilaçları

Girl07

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
21
1
6
33
Merhaba 3 yıldır hipotroidi var bende sürekli ilaç kullanıyorum her ay kan veriyorum en son değerlerim gayet güzeldi bugün kan verdim ve şok oldum resmen değerim tavan yapmış tsh 9.31 çıktı 50 gündür adet olmuyorum bu yüzden euthyrox ilacını kullanıyorum normalde ama pek fayda etmiyor. Bir de Levitron diye bir tiroid ilacı varms bunu kullanan ve faydasını gören var mı acaba veya hızlıca düşmesi için tavsiyesi olan var mı şimdiden teşekkür ederim

Levotiron Euthyrox'un muadili.Ben euthyrox bulamadığımda levotiron içiodum.Aynı şey yani.Siz kendi kafanıza göre kesinlikle ilaç değişimine ya da dozaj değişimine gitmeyin.Ben haşimato hastasıyım.Dozajı ayarlanana dek her ay doktora gidiodum,şimdi ise 6 ayda bir gidiorum artık.Düzgün bir endokrin uzmanına muayene olun,değerleriniz düzene oturana dek de doktorunız ne derse onu yapın.Kafaya göre ilaç ya da dozaj değişimi büyük sıkıntılara yol açabilir.Tiroid şakaya gelmez.

Evet bende her ay gidiyorum zaten doktora sormadan kullanmam ama onu duydum soraym dedm yine doktora da danışacagım ilaç mı iyi gelmiyor anlamadım değer bir ay düşüyor diğer ay çok aşırı yükseliyor düzenli de kullanıyorum ilacımı ultrasonda nodül çıkmıyor ama kanda çok yüksek çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…