tiroid hastaligi varken hamile kalan varmi ?

gulaymurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
15
0
arkadaslar cok merak ediyorum hamileyken tiroid hastaligi olan varmi ? bebegim icin endiseleniyorum sizde sorun oldumu lutfen bana yazin.

ben varım canım,hipertiroide yakalandım.ilk 3,5 ayım da zehir oldu hatta..ama şimdi iyiyim.Bebeğime bir zararı olmadı.Zaten 1 ay ilaç kullandım.Senin ne problemin var??

ben varım canım,hipertiroide yakalandım.ilk 3,5 ayım da zehir oldu hatta..ama şimdi iyiyim.Bebeğime bir zararı olmadı.Zaten 1 ay ilaç kullandım.Senin ne problemin var??

ben gecen sene 2 aylik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum bebegimin gelisimini etkilemis tiroid suan 2 aylik hamileyim yine endiseleniyorum ilacimi kullaniyorum insallah bisey olmaz

ben 14 haftalık hamileyim haşimato tirodi hastasıyım ilacımı kullanıyorum ben zaten biliyordum hasta olduğumu.
problemim yok şuan....

canım benımde tsh yuksek cıktı dr hap verdı hamıle olamdan once kullanamaya basklamıstım hala kullanıyorum hamılelelre bı zarar vermıyomus gecmıs olsun canım...

arkadaşlar aynı sorun bende de var ama sadece şüphe aşamasındayız ilaç vermedi henüz,15 gün sonra tahlillerime bakıp karar verecekmiş,11 haftalık hamileyim,bu 15 gün süre içerisinde ilaç kullanmam lazımsa bebeğime bişey olurmuki:bbo:

bende de vardı ve ilaç kullandım asıl ilaç kullanmazsanız bebeğinize zararı var

5 senedır hıpotıroıd tedavısı goruyorum. 27.haftamın ıcındeyım her ay kan verıyorum degerlere bakılıyor cok sukur sımdılık normal sınırlarda. degerler normal oldugu surece bı problem yok oda ılacla oluyo tabı. doktorun ayarladıgı dozda ılacımı kullanıyorum...

bende tiroid hastasıyım hamile kalmadan 1 ay önce öğrendim ilaç kullanıyorum ömür boyu kullanmam lazımmış vücüdum o hormonu üretmiyormuş şimdi doğum yaptım 45 gün oldu bi problem yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…