Gebeliğe Hazırlık Tiroid hastaları gebeliği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nhlsdd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
3
0
1
32
Merhabalar ben tiroid hastasıyım 15 senedir ilaç kullanıyorum levotiron 100 lük. Gebe kalmayı düşünüyorum fakat ilacın doz artışı gebelikten önce mi yapılıyor yoksa gebe kalındıktan sonra mı yapılıyor bilgi verebilirseniz sevinirim

Merhabalar
Her ikisinde de. Suan tshiniz kac mesela, 2.5 altında olmasını istiyorlar doktorlar gebeyken.
Ayrıca gebe kaldıktan sonra da daha sık takip gerekiyor.
Sevgiler

Merhabalar
Her ikisinde de. Suan tshiniz kac mesela, 2.5 altında olmasını istiyorlar doktorlar gebeyken.
Ayrıca gebe kaldıktan sonra da daha sık takip gerekiyor.
Sevgiler
Teşekkür ederim Haziran da tahlil yaptırmıştım 0,17 çıkmıştı tsh değerim. Bugün yeniden kan tahlili yaptırdım.gebe kaldıktan sonra her ay mı göstermek gerekiyor

Teşekkür ederim Haziran da tahlil yaptırmıştım 0,17 çıkmıştı tsh değerim. Bugün yeniden kan tahlili yaptırdım.gebe kaldıktan sonra her ay mı göstermek gerekiyor

Bana doktorum ilk aylar duzene oturduğunu görene kadar 3 haftada 4 haftada bir bakılır., sonra da artik 1 bucuk ayda bir kontrol ederiz demişti endokrinoloji uzmani. Çünkü bebegin de tsh hormonuna ihtiyacı oluyormus ilk üç ay, dalgalanmalar olabilirmiş
Sağlıkli günler dilerim
Sağlıkli hamilelikler dilerim
Sevgiler

Anladım çok teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…