• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tiroid gebelik için engel mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeytngoz

🌼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
225
216
53
31
Arkadaşlar tiroid ilaçları sperm kalitesini düşürür mü bilgisi olan var mı bu konuda eşim tiroid ilacı kullanıyor günlük, 3 aydır çocuk düşünüyoruz ama henüz olmadı, bende erken olduğu için doktora gitmedim, bu konu Hakkında bilgisi olan var mı sormak istedim

Hayır , ilaç kullanmazsa gebeliğe engel bir durum olabilir. Ama ilaç buna sebebiyet vermez. Çünkü dengede tutan ilaç.

Erkekte yavaş çalışması etkiler diye biliyorum spermleri ama ilaç kullanıyorsa hızlıdır zaten senin ki bi kere test yaptır emin ol yine de

Erkekte yavaş çalışması etkiler diye biliyorum spermleri ama ilaç kullanıyorsa hızlıdır zaten senin ki bi kere test yaptır emin ol yine de
Canım ben değil eşim kullanıyor ilacı tiroid ameliyatı olmuştu 2 sene önce ilaç kullanıyor bizde 2.çoxuğu düşünüyoruz ama henüz olmadı acaba dedim kullandığı ilaçtan kaynaklı sperm kalitesimi düşüyor acaba düşündüm

Canım ben değil eşim kullanıyor ilacı tiroid ameliyatı olmuştu 2 sene önce ilaç kullanıyor bizde 2.çoxuğu düşünüyoruz ama henüz olmadı acaba dedim kullandığı ilaçtan kaynaklı sperm kalitesimi düşüyor acaba düşündüm
Eşin için dedim zaten

Troid evet gebeliği engelleyen bir durum onu biliyorum ama ılac kullanıp tedavi olmuyorsa eğer ilacı kullanıyorsa hormonlar normal seviyeye ulaşıyor ve sorun olmuyor bildiğim

Troid evet gebeliği engelleyen bir durum onu biliyorum ama ılac kullanıp tedavi olmuyorsa eğer ilacı kullanıyorsa hormonlar normal seviyeye ulaşıyor ve sorun olmuyor bildiğim
İlacı düzenli kullanıyor kontrollerinde bakıldığında enson kan değerleri felan iyiydi eşimin belkide benden kaynaklı bir sorun olabilir yada fazla kafama takıp stres yapıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim

Değil bi Kızım Var şu an ikinciye hamileyim inşalllah hipotiroidim var ilaçlarınızı kullandıktan sonra bişi olmaz

Değil bi Kızım Var şu an ikinciye hamileyim inşalllah hipotiroidim var ilaçlarınızı kullandıktan sonra bişi olmaz
Teşekkür ederim 🙏 ilac kaliteyi düşürür mü diye merak etmiştim herhalde biraz fazla kafama takıyorum bu durumu ondan olmuyor

Back
X