Tiroid Biyopsisi

ameliee

dileğini tuttu!:)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
5.950
539
merhaba arkadaşlar
annemde nodül çıktı,biraz riskli bir durum.Biyopsi olacak.
Samatya ssk'da 1 şubata randevu verdiler ama zaman kaybetmek istemiyoruz.
Biyopsi olan arkadaşlar olduğunuz hastaneleri,hastanelerin bu konuda nasıl olduğunu ve fiyatları yazabilirseniz gerçekten çok lazım...
şimdiden herkese teşekkürler

kimse bişey yazmadı sağolun arkadaşlar.
yinede yazayım çünkü gerçekten yardıma ihtiyacım var.
samatyadan randevu aldık bekliyoruz.
annem için iyi bir doktor arıyoruz,
biyopsi yapıldıktan sonra % 90 ameliyat olacak,sonuçları göstermek için güvenilir ilgilenecek bir doktor gerek,deneyimi olanlar yazsın lütfen.
çapa ve cerrahpaşadan nasıl randevu alabiliriz bilen varmı çok telaştayım mafoldumben

Canım ben biyopsiyi cerrepaşada oldum tanıdık aracılığı ile gitmiştik.randevu almadık yani.1 şubat ço geç bir tarih değil.Panik yapma.ama mutlaka yanında birisi olsun.Can yakmıyor çok ama benim eşim yanımdaydı güven oluyor en azından.Sonuçlar içinde Bakırköy devlet hastanesinde Endrokronoliji bölümünde Dr.Mustafa Taşkale var ona gösterin.Çok iyi bir doktor.Ameliyattanda sakın korkmayın ilk gece biraz zor sonrası sorunsuz.Geçmiş olsun.Anneciğine sağlıklar diliyorum,lütfen sen sakin ol ki annen de rahatlasın.Bir problem olursa yine yardımcı olurum.Ben özel Eyüp Hast.ameliyat oldum.Dr.Mustafa Fikretlere.ama o sadece ameliyatta uzmandı.

çok teşekkür ederim gerçekten çok yararlı oldu ablacım bizde bakırköydeyiz zaten,sonuçları alır almaz dedğin doktora görünücez kısmetse. :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…