Endokrinoloji Tiroid biyopsisi rüyalar anksiyete falan filan

rhizobiumx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
161
167
Dün rutin tiroid kontrolüm için hastanedeydim ve biyopsi önerdiler…. Son zamanlarda bir sürü rüya görüyorum ve çok korkmaya başladım.1,5 yaşında bir bebeğim var … doktor belki beni tanıdığı için kötü bir şey beklemiyorum dedi ama ne kadar korkuyorum anlatamam … Keşke bakmasaydım internetten bi sürü şey yazıyor abuk subuk… ya ters bişe çıkarsa … panik atağım var bide ek olarak… İşin içinden çıkamıyorum

Benimde senin yaşlarında oğlum var ve ben hamileyken öğrendim biyopsi oldum çok şükür bening geldi insAllah haftaya radyofrekans ablasyon la yaktirmayi dusunuyorum tafsiye ederim panik yapma canım yüzde 90 temiz geliyo büyüklüğü nedir ? Belki büyüdüğü için biyopsi istemiş olabilirler

Benimki de a tipi belirsiz folikiller lezyon çıktı
Tekrar biyopsi diyen var aldır diyen de.
Belirsizlik içindeyim 6 ay sonra tekrar gidecm görüntü de kötülesme varsa veya büyüdü ise cerrahi olacağım inşallah gerek kalmaz Allah büyüktür herkese şifa versin Rabbım

Merhaba mesajlarınız için teşekkür ederim. Konuyu merak edip okuyan olursa diye yazıyorum ek olarak biyopsi çok rahattı.. patoloji sonucunu bekleyeceğim.. baya küçüktü nodulüm büyüdüğü için istediler biyopsiyi.. hala da küçük ama büyüdü bir miktar. Allah herkese şifa versin

Kaç cm idi bir tane mi?
Kanama vs varmı usg görüntüsü nasıldı

Merhabalar sonucunuz çıktı mı umarım bir sıkıntı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…